Frigg-kollaps i målkalas mot Levanger. Innbytter med hat trick

(Levanger – Frigg 4-4). Frigg hadde et jerngrep om kampen og ledet 4-0 (!) borte mot Levanger. Så raknet det etter pause.

Tabelljumbo Frigg sjokkerte Levanger de første 45 minuttene, og vertene kan ikke hatt store forhåpninger om poeng da de gikk til pause. Men slik ble det altså likevel.

Levanger berget 4-4 og poengdeling på overtid, og ligger på sjetteplass i 2. divisjon, avdeling 2 med sine 33 poeng. Frigg ligger på 14 poeng, åtte poeng bak Eidsvold Turn på sikker plass.

Effektiv omgang

To mål av Ola Johan Antonsen-Meløy, ett av Varg Støvland og ett av Ulrik Ferrer sendte bortelaget opp i 4-0 på Tobb Arena i Levanger. Alle scoringene kom etter fine spillemål.

Men Levanger hadde også sine muligheter i en svært sjanserik kamp. Ett av skuddene deres smalt i stolpen.

Innbytteren endret alt

Alt så lyst ut for Frigg, men etter pause satte Levanger innpå Sanel Bojadzic som i tur og orden sørget for trick og 3-4 etter 53, 69 og 84 minutter. Alle tre scoringene etter godt angrepsspill. Og hjemmelaget skapte mange sjanser også utenom scoringene

Men Frigg kjempet febrilsk for å redde tre tre poengene som ville gitt et lite håp om overlevelse. Men på overtid var Frigg-kollapsen et faktum – Håvard Kleven Lorentsen headet inn 4-4 etter en corner. Og da fortsatte de jakten på scoring nummer fem, men den uteble.

Det ble en hektisk dag for Frigg-keeper David Nikolaisen Kanck i en svært spesiell fotballkamp. Spesielt var det også at Frigg bare hadde med seg tre innbyttere på benken. Det ble bruk for alle!

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

---

2. divisjon menn, avdeling 2 lørdag:

Levanger – Frigg 4-4 (0-4)

Tobb Arena Levanger: 887 tilskuere

Mål: 0-1 Ola Johan Antonsen-Meløy (20), 0-2 Antonsen-Meløy (36), 0-3 Varg Støvland (44), 0-4 Ulrik Ferrer (45), 1-4 Sanel Bojadzic (53), 2-4 Bojadzic (69), 3-4 Bojadzic (84), 4-4 Håvard Kleven Lorentsen (90)

Gult kort: Jo Sondre Aas, Levanger. David Nikolaisen Kanck, Varg Støvland og Ola Johan Antonsen-Meløy, Frigg.

Dommer: Johan William Grundt, Eidskog Fotball

Frigg: David Nikolaisen Kanck - Mugula Chris Safari (Knut-Jørgen Rørnes Evensen fra 56.), Pape Bouna Ndiaye, Markus Alsaker Rogde, Marius Cassidy, Benjamin Rio-Moe, Varg Støvland, Sebastian Fjose Berg (Tobias Hepsøe fra 65., Hepsøe byttet ut for Lars Rasmussen Skrindo 79.), Bo Åsulv Hegland, Ulrik Ferrer, Ola Johan Antonsen-Meløy