Trikkeligaen

Ismaheel oppsummerer VIF-oppholdet: – Ikke hundre prosent fornøyd

Taofeek Ismaheel (21) har spilt sin siste Vålerenga-kamp. Låneoppholdet ble ikke helt som han hadde håpet på.

INTILITY ARENA (Dagsavisen): Lynvingen kom inn i 0-1-tapet for Bodø/Glimt da VIF ble slått ut i cupens tredje runde. Torsdag er Ismaheels siste dag på jobb i Oslo før han returnerer til Lorient og Ligue 1 i Frankrike.

Les alt om Vålerenga her!

– Det kommer til å bli en vanskelig sesong. Tempoet i Ligue 1 er annerledes, og det må jeg bli vant til. Forhåpentligvis får jeg en plass på førstelaget, sier Ismaheel til Dagsavisen.

Lorient fullførte 2021/2022-sesongen på 16. plass, fire poeng over playoffplass til nedrykk. I tillegg har klubben en rekke etablerte angrepsspillere.

– Det er mange vinger der, men jeg er fortsatt ung. Når jeg kommer ned dit får jeg all informasjon om hvilken rolle jeg kommer til å få i laget, opplyser han.

Siden låneavtalen ble klar i februar har Ismaheel fått tolv kamper i kongeblått, og scoret ett mål. Kun fire av kampene var fra start, og målet kom mot Kolbu KK i cupen i mai. Vingen legger ikke skjul på at oppholdet kunne gått bedre.

– Det har vært brukbart, men jeg er ikke hundre prosent fornøyd, nei. Men det har vært et lite eventyr for meg. Jeg har lært mye, og forhåpentligvis får jeg tatt med meg det til Lorient. Det har vært nyttig læring for meg her, konkluderer Ismaheel.

Også Aron Dønnum har spilt sin siste Vålerenga-kamp før returen til Belgia og Standard Liège. 24-åringen kom dog ikke inn mot Glimt.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Mer fra Dagsavisen