Trikkeligaen

Tidligere Lyn-spiss fikk kontrakten terminert i LSK

LSK Kvinner melder lørdag at de har terminert kontrakten til Malin Brenn og Camilla Linberg.

LSK Kvinner har hatt en skuffende sesong til nå, og ligger allerede nesten 20 poeng bak serieleder Brann. Enda verre er det kanskje at laget også ligger fire poeng bak Lyn i kampen om å ta den fjerde og siste plassen som gir innpass blant de fire øverste som kjemper om ligagull og mesterligaplasser gjennom det nye seriesystemet.

Romerikes Blad skriver at det har vært flere konflikter i laget den siste tiden, og at det skal ha endt med at klubben har blitt enige om å terminere kontrakten til stopper Malin Brenn og spiss Camilla Linberg.

– Jeg har tro på at vi har en god grunnstamme i vår tropp, og så vil det alltid være spillere ut og inn av et lag. Men det viktigste for oss nå, uansett spillermaterialet vi har, er å sikre Champions League-plass, sier styreleder Rune Øien til Romerikes Blad.

LSK bekrefter termineringen

LSK Kvinner bekrefter selv termingeringen via en pressemelding lørdag.

– Vi er kommet til enighet om en avtale som innebærer at Camilla Linberg og Malin Brenn vil forlate LSK Kvinner FK og fortsette sine karrierer i nye klubber fra 1. august, skriver klubben på sine hjemmesider.

LSK kvinner skriver på sine hjemmesider at ingen av partene har anledning til å kommentere avtalens detaljer.

– LSK Kvinner FK takker begge spillerne for verdifulle bidrag til klubben, og ønsker dem lykke til i videre fotballkarrierer, skriver klubben videre.

Over 100 kamper for Lyn

Camilla Linberg fikk sin debut i Toppserien for Stabæk allerede tilbake i 2015, men er mest kjent for sine fire år i Lyn der hun var med på å sikre opprykket til Toppserien i 2017.

Totalt fikk spissen over 100 kamper for Lyn, og avsluttet sine fire år i klubben med å score ni mål på 18 kamper i 2020. Etter den sesongen valgte hun å skrive under for Lillestrøm, som vant kampen om spissens underskrift i konkurranse med blant annet Vålerenga.

Den første sesongen hos Kanarifuglene endte med 11 mål på 15 kamper, men i det siste har 23-åringen slitt med skadeproblemer. Denne sesongen har det bare blitt fire kamper, fordelt på tre i Toppserien og én kamp i Norgesmesterskapet mot Tynset.

Mer fra Dagsavisen