Trikkeligaen

Spillerbørs Strømsgodset - Vålerenga

Slik vurderer vi Vålerenga-spillerne etter tapet mot Strømsgodset.

KJETIL HAUG – 3: Keeperens svakeste kamp denne sesongen. Har muligheten til å avverge det første målet, og slurver ved flere andre anledninger, både i hånd- og fotarbeid. Gjør dog en viktig og god redning da Godset kommer alene med keeper etter hvilen.

VEGAR EGGEN HEDENSTAD – 4: Noen fine involveringer til å begynne med offensivt, men faller av som resten av laget etter hvert, før han er bedre i andre omgang igjen

BRYNJAR BJARNASON – 3: Får vist fram en god pasningsfot tidlig i kampen, men det er stort sett det eneste positive islendingen gjør før hvilen. Bør få klarert corneren før 3-0-målet.

IVAN NÄSBERG – 4: Kriger og står fram, og må gi seg før andre omgang er i gang.

LEONARD ZUTA – 3: Ganske usynlig. Kombinerer fint av og til med Sahraoui og Ismaheel, men får ikke til stort.

HENRIK BJØRDAL – 3: Involvert i det meste som skjer offensivt de første minuttene, så stopper det litt for Bjørdal. Sliter med avleveringene i andre omgang.

TOBIAS CHRISTENSEN – 4: Flere gode, fremoverretta pasninger i første omgang før det rakner. Mister ballen før Godsets andre mål, men får en veldig fin assist på Kjartanssons scoring.

OSAME SAHRAOUI – 6: Kommer til VIFs største sjanse ved halvspilt første omgang, og er god i samspillet med Ismaheel på venstresida. En av få som løfter seg etter det rakner, og får løsna noen skudd fra distanse. Involvert i begge scoringene, med målgivende pasning og hockeyassist.

ARON DØNNUM – 4: Meget svak før hvilen, men hever seg som resten av laget etter hvilen. Scorer til og med VIFs andre, men bør være bedre fra start av.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON – 4: Mye bedre i banespillet og med ballen i beina til å begynne med, men så faller han som resten av laget, før han våkner rett etter hvilen. Scorer det viktige reduseringsmålet.

TAOFEEK ISMAHEEL – 3: Ser spennende ut i åpningsminuttene, men blir tatt godt hånd om. Gjøren god prestasjon og får til et fint skudd før reduseringen, men marginene var ikke på VIFs side i kveld.

JONATAN TOLLÅS NATION – 5: Inn etter 46 minutter. Gjør jobben og holder buret rent etter hvilen.

ODIN THIAGO HOLM – : Inn etter 63 minutter. For kort tid for vurdering.

PETTER STRAND – : Inn etter 63 minutter. For kort tid for vurdering.

HENRIK UDAHL – : Inn etter 68 minutter. For kort tid for vurdering.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!






Mer fra Dagsavisen