3. divisjon: Lyn stabile, Nordstrand imponerer, men Skeids rekrutter overtok tabelltoppen

Skeid-rekruttenes målfest sendte dem til topps på tabellen foran et Lyn-lag som vant igjen. Men Nordstrand er formlag nummer en.

Slik endte 7. serierunde i det vi kaller Trikkeligaen, men som offisielt heter Norsk Tipping-ligaen, avdeling 1. Enda noen kaller det 3. divisjon …

OPPSAL – GRORUD 2. LAG 4–1 (1-1). VaR det en av kampene før denne serierunden som hadde en ganske stor bortefavoritt, var det denne. Men tre mål i løpet av de ti siste minuttene fra hjemmelaget skapte sesongens første feststund på Trasop. Var dette vendepunktet for Oppsal? De tror i hvert fall det selv etter den forandringen de foretok seg foran denne kampen. Les Dagsavisens dekning av kampen og reaksjonene etterpå. Kampen ble spilt lørdag.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Søndag:

NORDSTRAND – OS 4–0 (2-0). Her er formlaget i avdelingen som tok sin femte strake seier mot laget som lå likt i poeng før kampen. En ny dose festfotball fra hjemmelaget som kunne vunnet my større. Oliver Midtgård åpnet ballet etter en halvtime før Thomas Helgheim økte til 2–0 før pause med et kremskudd helt oppe i vinkelen. Reda Chick punkterte kampen rett etter pause før Midtgård fikk gleden av å avslutte. Les Dagsavisens referat og reaksjoner.

SKEID 2. LAG – FRØYA 6–1 (4-1). Her kom Skeid med et tilnærmet C-lag til denne kampen (på grunn av cupregler), men hvilke svar de ga! Med femmålsseieren skaffet de seg så god målforskjell at de passerte Lyn på tabelltoppen. Skeids rekruttlag er ubeseiret i avdelingen og i denne kampen var det femmålsscorer Daniel Størseth Lunde som presenterte seg. Les Dagsavisens dekning og intervju med målscoreren. Dette laget kanutfordre Lyn i jakten på opprykk. Men for at Skeid skal kunne rykke opp må A-laget beholde plassen i OBOS-ligaen.

LYN – FYLLINGSDALEN 3–1 (2-0). Dette var sesongens første seriekamp på Bislett for Lyn, og det er her de skal sikre opprykket til høsten. Etter den morsomme cupkampen mot Stabæk torsdag (tap 2-3) var laget mer enn klar for å følge opp mot Bergenslaget Fyllingsdalen. Og David Tavakoli leverte igjen ved sine scoringer etter elleve minutter og på overtid. Før det hadde Lyn tidlig skudd i stolpen og ett på oversiden av tverrliggeren. Anders Bjørntvedt Olsen sørget for 2–0 rett før pause med en fin heading. Han hadde også målgivende til Tavakoli på den første. Det ble litt hett på slutten med tre gule kort til Lyn-spillere da Fyllingsdalen jaktet utligning. Men David Tavakoli satte punktum på et langt kontringsløp fire minutter på overtid. Da var det stor begeistring blant de 510 tilskuerne på Bislett.

SANDVIKEN – KJELSÅS 2. LAG 1–1 (1-0). Kjelsås-rekruttene måtte igjen av gårde med et purungt lag ettersom de spilte samtidig som A-laget i divisjonen over. Fire minutter før slutt sørget Kasper Krokan for utligningen som gjør at laget ligger rett over nedrykksstreken med sine seks poeng.

LOKOMOTIV OSLO – GREI 1–1 (0-0). Hvilken dramatisk avslutning på Tørteberg! Etter 90 spilte minutter: Grei tar ledelsen ved Frederic Chaisee Storødegård. Etter fire tilleggsminutter: Hjemmelaget utligner ved Knut-Idar Dalhus på et straffespark mange mente var billig. Dagsavisen var til stede og detaljene kommer her!

Mandag klokka 20.15: READY – STABÆK 2. lag.