Ullern-poeng hjemme: - Vi kastet bort en omgang

(Ullern - Fløy Flekkerøy 1-1). - Vi kastet bort en omgang. Og det tapte vi to poeng på, sa Ullern-trener Didrik Bjella etter den døsige uavgjorte kampen på Ullern lørdag.

ULLERN KUNSTGRESSBANE (Dagsavisen): Ullern måtte ha to straffespark for å skaffe seg det ene poenget som gjør at de fortsatt er ubeseiret på hjemmebane i comeback-sesongen i 2. divisjon.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Men det ene poenget var ingen i Ullern fornøyd med selv om utligningen ikke kom før tretten minutter før slutt på straffespark ved Ismar Dizdar.

Misbrukte stor sjanse

Det var omgangens andre forsøk for Ullern etter at Jens Aslaksrud måtte se at Fløy-keeperen reddet hans straffespark like etter pause.

På det tidspunktet ledet bortelaget etter første omgangs sene scoring.

– Vi skulle jo avgjort dette. Selv burde jeg satt inn den største sjansen vi fikk etter pause, sier Ullerns nye spiller fra Moss, Christoffer Skårn til Dagsavisen.

– Vi kjører hele annen omgang, men er ikke distinkte nok i siste fase, sier han.

Trener Didrik Bjella var mest fortvilet over første omgangen.

Ny serbisk keeper

Fløys kroatiske keeper Ante Knezovic (t.v.) snakker med Ullerns nye serbiske keeper Filip Terzic etter kampen.

– Vi gir bort initiativet og har ingen energi. Vi kaster bort en omgang i denne kampen, derfor vinner vi den ikke, sier Bjella til Dagsavisen.

Det positive er at spillerne responderte og var det klart beste laget etter hvilen.

Ullern stilte med ny keeper i serbiske Filip Terzic. Veterankeeper Terje Kirsebom har tatt stingene etter hodeskaden for noen uker siden, men satt på benken.

– Terzic har vært i landet en stund og trent med Nordstrand, men de satser på litt yngre keepere, derfor var vår keepertrener parat og hentet ham, sier Bjella om veteranen som dermed formelt har meldt overgang fra serbiske Rubribreza.

Ullern har hatt mye skader og sykdom, men Ismar Dizdar var tilbake og ble kåret til hjemmelagets beste spiller. Men laget mangler fortsatt dynamoen på midtbanen, Thomas Skog Martinussen, som sliter ned en leggskade.

Første runde i cupen neste

Kampen inneholdt knapt sjanser utenom de to straffesparkene, scoringen og Skårns ene store mulighet. Fløy Flekkerøys keeper, kroaten Ante Knezovic hadde noen avgjørende redninger, blant annet det ene straffesparket.

Fløy har fått en god start, har bare ett tap og er oppe på 4. plass med 11 poeng, mens Ullern ligger på 8. plass med sine 7 poeng.

Neste oppgave for Ullern er første runde i cupen hjemme mot Asker onsdag.

---

2. divisjon menn, avdeling 1 lørdag, 6. serierunde:

Ullern – Fløy Flekkerøy 1–1 (0–1)

Ullern kunstgress: Ca 120 tilskuere.

Mål: 0–1 Altin Ukjani (40), 1–1 Ismar Dizdar (straffe 77).

Dommer: Abdulhadi Al-Fahad, Ekholt IL.

Gult kort: Håkon Mælumsæter Øverby, Ullern.

Ullern: Filip Terzic - Magnus Fosen, Christian Hanche-Olsen (Bendik Foss Evensen 68), Espen Lindøe, Ismar Dizdar, Sindre Storhaug Grytnes (Håkon Mælumsæter Øverby (46) - Kasander Getz (Aksel Bay-Larsen 78), Dreni Ademaj, Lars Austnes - Christoffer Skårn, Jens Bonde Aslaksrud.

Øvrige resultater i avdelingen: Kvik Halden - Strømmen 1-2, Øygarden - Odd 2. lag 2-1, Vard Haugesund - Egersund 1-2, Notodden - Arendal 2-0, Sotra - Staal Jørpeland 4-1.