3. divisjon: Lyn avga poeng og Kjelsås-rekruttene lurte Grorud

Sjette serierunde i Trikkeligaen spilles slik i helgen. Slik gikk det.

FYLLINGSDALEN – OPPSAL 4–2 (2-0): Oppsal slapp inn mål etter bare to minutter på Varden kunstgress i Bergen og da var tonen satt. En ny tung dag for Oppsal som tidvis ble herjet med før pause. Etter hvilen ble det bedre, men Oppsals scoringer kom da det sto 4–0 til hjemmelaget. Først ved Mathias Øfsti Bråthen kvarteret før slutt, så ved Daniel Tavakoli rett før slutt. Les mer om kampen og reaksjoner her.

OS – READY 2–1 (1-1): Ready hadde heng på poeng på Kuventræ utenfor Bergen, men fire minutter før slutt kom hjemmelagets seiersmål. Edonis Mulaj scoret Readys mål da han utlignet Os ledelse etter 18 minutter. Ready spilte hele 2. omgang med ti mann etter at Lauritz Andresen Skjelle fikk direkte rødt like før pause. Direktesport produserte ikke kampen, så detaljer mangler.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

STABÆK 2. lag- SKEID 2. lag 0–3 (0-1). Skeids rekrutter er fortsatt ubeseiret og ligger likt med Lyn på tabelltoppen i avdelingen. Laget var overlegne på Nadderud lørdag der Yasir Sa’Ad, Emil Tjøstheim og Daniel Størseth Lunde satte scoringene. Sa’Ad fikk en bakromspasning etter 26 minutter, kom alene med keeper og satte den rolig ned i hjørnet. Tjøstheim fikk sjansen i feltet etter at Stabæk egentlig hadde kontroll, men klarte ikke å klarere ut. Da benyttet måltyven Tjøstheim sjansen tre minutter etter pause. Lunde avsluttet moroa da han sterkt vant to dueller ved straffemerket, snudde seg og sendte ballen ned i keepers venstre hjørne. Laget står med fire seire og to uavgjorte på sine seks første kamper og har motsatt profil av A-laget. Kanskje noen herfra skal fases inn i OBOS-ligaen? Ingen spillere fra A-laget var i stallen i denne kampen. Det viser hvilken bredde Skeid har.

GREI – LYN 2–2 (1-1): Stor underholdning på grensen til Lillomarka der Lyn reddet poeng på straffespark fem minutter før slutt. Det straffesparket var billig, mente Grei-spillerne. Christiaan Junior Wielens leverte kampens prestasjon da han limte ballen i vinkelen fra nesten 30 meter og utlignet Lyns ledelse. Isak Løvlund kunne blitt matchvinner med sin 2–1 scoring i en annen omgang der Lyn måtte spille med ti mann. Men Lyn har David Tavakoli og han sto bak begge Lyns scoringer. Les detaljene om kampen her.

KJELSÅS 2. lag – GRORUD 2. lag 2–1 (1-0). Her ble det drama! Da Lyn avga poeng kunne Groruds rekrutter overta serieledelsen. Men da kom i stedet Kjelsås-rekruttenes første seier denne sesongen etter at det tok av på overtid med to scoringer. Kasper Emilsen Krokan ga Kjelsås ledelsen før pause, men Grorud presset inn utligningen ved Elias Arflot på straffespark på overtid. Men det holdt ikke. Patrick Sebastian Siu Askengren ble matchvinner for Kjelsås enda lenger inn i overtiden. Her er reaksjonene!

LOKOMOTIV OSLO – NORDSTRAND 0-4 (0-1). Tre kjappe scoringer rett etter pause punkterte kampen på Tørteberg lørdag kveld. Og etter en tung start på sesongen er Nordstrand bare to poeng fra tabelltoppen. Reda Chick scoret det første og siste for Nordstrand, Luka Fajfric og Oliver Midtgård de to i midten. Seieren kunne vært mye større. Her er detaljer og reaksjoner fra oppgjøret.

Øvrig resultat i avdelingen: Frøya - Sandviken 0-2.