Trikkeligaen

Spillerbørs Tromsø - Vålerenga

Slik vurderer vi Vålerenga spiller for spiller etter sesongens tredje tap på bortebane.

KJETIL HAUG - 6: Gjør to gode redninger i første omgang, og en enorm beinparade ved åpninga av andre omgang. Får ikke gjort stort med baklengsmålet. Vålerengas beste i kveld.

VEGAR EGGEN HEDENSTAD - 4: Har en grusom feilpasning som kunne resultert i baklengsmål, men slapp med skrekken. Noen gode løp og innlegg offensivt i første omgang, men ikke like god presisjon som mot Sandefjord sist. Svak etter hvilen

BRYNJAR BJARNASON - 5: Gjør flere gode involveringer i første omgang, og virker mye mer stødig enn i tidligere kamper.

IVAN NÄSBERG - 4: Er akkurat for sent ute på scoringen.

LEONARD ZUTA - 4: Gjør en solid kamp defensivt, men er ikke like god fremover. Gjør noen svake valg med ballen.

HENRIK BJØRDAL - 3: Ganske anonym før pause, og brenner en gigantisk sjanse helt i starten av andre omgang. Burde ha sendt Vålerenga i ledelsen da Dønnum uegoistisk spilte til VIF-kapteinen foran mål. Kamp langt under pari av Bjørdal.

TOBIAS CHRISTENSEN - 4: Fortsetter i god form etter en strålende kamp mot Sandefjord sist. Spesielt god defensivt i første omgang, og ser fremover med ballen i beina. Likevel dårligere enn i forrige kamp, som resten av laget.

PETTER STRAND - : Ut med skade etter 22 minutter. For kort tid for vurdering.

ARON DØNNUM - 4: Slet litt med å komme ordentlig i gang til å begynne med, og var relativt usynlig i første omgang. Blir snytt for målgivende pasning da Bjørdal bommer på tidenes sjanse tidlig i andre omgang, og kommer aldri til noen sjanser etter det.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON - 3: Får én sjanse i første omgang, og er nære med sin heading. Ellers svak kamp av spissen, som får et krevende kampbilde å jobbe i.

OSAME SAHRAOUI - 5: Gikk ned som indreløper da Strand måtte ut, og slet virkelig med å komme i en god stim før pause. Burde likevel kanskje fått et straffespark, og slår et nydelig innlegg rett før pause på Kjartansson. Etter pause tar Tromsø-forsvaret godt hånd om ham, og han får til lite som indreløper.

SEEDY JATTA - 4: Erstattet Strand som måtte ut tidlig, spilte i underkant av en time, før han ble bytta ut (!) igjen. Rakk ikke å få til stort, men var involvert i Bjørdals gigasjanse.

HENRIK UDAHL - : Inn etter 79 minutter. For kort tid for vurdering.

JACOB DICKO ENG - : Inn etter 87 minutter. For kort tid for vurdering.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen







Mer fra Dagsavisen