Trikkeligaen

Slik vurderer vi VIF-spillernes innsats etter seieren mot Jerv

Vålerenga slet lenge med å få hull på byllen mot Jerv, men en kjapp pasning ut til Ismaheel fra Petter Strand førte til innlegget som ga seieren. Dette er VIF-børsen.

KJETIL HAUG – 5. Hadde en ganske rolig omgang, der han ikke trengte å gjøre stort. Godt ute på de få innleggene som kom, og hadde en fin redning på skuddet fra Furtado i starten av andre omgang.

VEGAR EGGEN HEDENSTAD – 5. Vant igjen ballen høyt i banen, og satte i gang flere angrep på Jervs banehalvdel i første omgang. Fikk et mål annullert for offside, og tilbød seg også en del for Aron Dønnum fra sin back.

BRYNJAR BJARNASSON – 4. . Hadde en stygg feilpasning, som kunne blitt verre enn den var hvis Jerv hadde utnyttet muligheten. Gjorde ellers jobben sin helt greit i tospann med Näsberg.

IVAN NÄSBERG – 5. Glimrende takling på Erlend Hustad i starten av kampen, som kan ha hindret et baklengs. Flink til å stå opp og bryte foran Hustad, de gangene Jerv prøvde seg på oppspill gjennom midten. Flink til å vri spillet med crosspasninger bakfra.

LEONARD ZUTA – 5. Veldig offensiv i starten av kampen, og kom stadig på overlap i den første omgangen. Hadde brukbar kontroll på Furtado defensivt.

PETTER STRAND – 6. Vant igjennom ballen et par ganger, og gjorde jobben sin defensivt. Fikk en kjempemulighet helt på tampen av første omgang da headingen hans ble reddet på streken. God i pasningsspillet, og blant dem som setter mest fart på Vålerenga. Sendte fint gjennom Ismaheel før det avgjørende målet.

FREDRIK OLDRUP JENSEN – 4. Gjør nok en godkjent kamp bakerst på midten, uten å briljere. Har noen pasningsfeil her og der, men også et par smarte pasninger fremover i banen.

HENRIK BJØRDAL – 5. Startet kampen friskt, med flere gode løp i bakrom som strakk gjestenes forsvarsledd. Jobbet og slet som vanlig, og fikk en brukbar skuddmulighet etter halvtimen som han sleivet utenfor. Tar et idiotisk gult kort. Satte Hedenstad fint opp i andre omgang.

OSAME SAHRAOUI – 6. Som vanlig et aktivum på sin kant, der han stadig vekk prøvde seg på lekre innspill eller gikk inn i banen for å prøve å tre igjennom eller skyte selv. Veldig frisk like etter hvilen, da han skapte farlige sjanser både for Zuta og Dønnum.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON – 3. Får ikke veldig mye hjelp til å komme til de sjansene han er best til å omsette, og klarer ikke å skape mye på egenhånd. Blir litt løpende mellom da han prøver å få tak i baller i bakrom, som det ikke blir noe ut av.

ARON DØNNUM – 4. Prøvde og prøvde uten å få til det helt store i starten av kampen. Skaffet et farlig frispark ti minutter før pause, og fikk et skudd blokkert etter hvilen.

Henrik Udahl, Taofeek Ismaheel, Amor Layouni og Tobias Christensen spilte for lite til å bli vurdert.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!


Mer fra Dagsavisen