trikkeligaen

Eks-kapteinen om VIF i 2022: – Dette følger jeg mest med på

Daniel Fredheim Holm er spent på om Vålerengas unge juveler blir værende på Valle denne sesongen.

EKEBERG (Dagsavisen): 36 år gamle Fredheim Holm, som nå er ansvarlig for spillerlogistikken rundt A-laget til KFUM i 1. divisjon, følger fortsatt nøye med Vålerenga.

– Det er alltid spennende med perioder som den man er inne i nå. I oppkjøringen kommer spillere inn, og så er det spillere som forsvinner ut, sier den tidligere VIF-kapteinen til Dagsavisen.

Han mener nyervervelsene Petter Strand, Brynjar Bjarnason og Vegar Eggen Hedenstad gir grunn til optimisme på Valle.

– De som har kommet inn, ser ut som gode spillere, mener 36-åringen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Men VIFs suksess i 2022 kan også påvirkes av eventuelle salg. Lenge har det svirret rykter rundt Osame Sahraoui (20) og Odin Thiago Holm (18). Dagsavisen har nylig omtalt at VIF har avslått bud på Holm, som ønsker seg utenlands før høsten.

– Det blir spennende å se om VIF greier å beholde de beste unge spillerne. Det er det jeg føler mest med på, innrømmer Fredheim Holm.

– Kan Vålerenga kjempe om medalje i år?

– Ja, det tror jeg absolutt. Det er såpass jevnt i Eliteserien nå. Det er tre lag – Bodø/Glimt, Molde og Rosenborg – som på papiret skal seile litt fra resten, men jeg tror det er muligheter for å bite seg fast der, svarer han.

Fredheim Holm hadde to perioder i Vålerenga, og ble blant annet cupmester i 2008. Han har også spilt for Skeid, Aalborg, Rosenborg og KFUM.

Mer fra Dagsavisen