trikkeligaen

Vålerenga gjør nye grep på trenersiden: – En naturlig del av «gamet»

Etter at Nils Lexerød ble ansatt som ny hovedtrener, er det nå klart at assistent Raymond Mikkelsen ikke blir med videre på Valle.

I forrige uke ble Nils Lexerød presentert som ny erstatter for Jack Majgaard Jensen, og onsdag ble det klart at danskens assistent heller ikke blir med klubben videre på ferden. Raymond Mikkelsen har vært i VIF i fire år, men partene går nå hvert til sitt.

– Etter fire år slo fotballens mekanismer inn, og det var min tur til å forlate klubben i mitt hjerte. Utviklingen jeg har fått være med på har vært helt enorm, både personlig og ikke minst for kvinnefotballen generelt. Jeg har vært så heldig å få lov til å jobbe med de flotteste fasilitetene og de beste ressurspersonene gjennom disse årene, og det har gitt meg en ballast som jeg setter meget pris på, ikke minst med sju Champions League kamper, to cupgull og ett seriegull, samt serie- og cupsølv, sier Mikkelsen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Tror VIF kan ta tilbake tronen

VIF-damene startet sesongoppkjøringen inn mot den nye sesongen tirsdag, og Mikkelsen har god tro på at det blir en ny god sesong for laget han nå forlater.

– Nå sitter det en revansjesugen gjeng med jenter på Valle som har lyst til å ta hegemoniet tilbake og som faktisk har ferdighetene til å gjøre dette. Jeg må takke jentene for deres dedikasjon, og klubben for fantastiske opplevelser. Hvem vet, kanskje vi sees igjen, forteller Mikkelsen som nå blant annet blir å finne i Oppsals (herrer) støtteapparat denne sesongen.

Sportssjef Eli Landsem ønsker Mikkelsen alt godt i fremtiden.

– Med et stort og lojalt hjerte til klubben kan man egentlig ikke få fullrost Raymond nok for den jobben han har lagt ned her. Fotballen er nå en gang slik at utskiftinger på både stab- og spillersiden er en naturlig del av «gamet» og nå blir det andre klubber som får nyte godt av Raymonds fagkunnskaper og varme personlighet, forteller Landsem.

Mer fra Dagsavisen