trikkeligaen

VIF har mottatt bud – én av kometene kan forsvinne

Beilerne sirkler rundt Vålerenga-talentene Osame Sahraoui (20) og Odin Thiago Holm (18). Men klubben forsikrer at de ikke vil selge begge før sesongstart.

Vålerenga-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen innrømmer overfor Dagsavisen at det har kommet henvendelser på de to juvelene.

– Ja, det vil jeg si at det har, inn mot jul. Men ikke noe som har vært så interessant at vi har tenkt «det må vi slå til på».

– Og det er snakk om konkrete bud?

– Vi kan kalle det sonderingsbud. For det var ikke bud i den størrelsesordenen vi må ha for å vurdere et salg, svarer sportssjefen.

Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen!

Beholder én

Han ønsker ikke å gi detaljer om budene, ei heller hvilke klubber det er snakk om.

– Vi får komme tilbake til det. Men uansett vil det aldri bli snakk om å selge begge. Det blir maks én av dem, og da må det være noe ordentlig bra som kommer på bordet, forklarer Ingebrigtsen.

– Påvirker det spillerjakten at en av dem kan forsvinne før sesongstart?

– Dette har vi jo visst om lenge. Det er noe man tar høyde for, ja.

Holm-agent Tore Pedersen har ikke besvart vår henvendelse i saken. Sahraoui-agent og tidligere VIF-spiller Mohammed Fellah skriver derimot følgende i en SMS til Dagsavisen:

– Jeg kan bekrefte at det er interesse rundt spilleren. Han har hatt en flott sesong, og slikt blir lagt merke til. Ut over det ønsker jeg ikke å si mer på nåværende tidspunkt.

Hjemme igjen: Mohammed Fellah dro fra Vålerenga i 2013. Siden har han vært innom Esbjerg, Nordsjælland, OB og Sandefjord. Forrige kamp han spilte var for Sandefjord mot Odd i september i fjor. – Det er godt å være hjemme i VIF igjen. Nå skal jeg bruke tid på å komme i kampform, sier han til Dagsavisen. BEGGE FOTO: JØRN H. SKJÆRPE

Skal hente flere

Vålerenga har hentet inn Vegar Eggen Hedenstad og Brynjar Bjarnason før 2022-sesongen, men er ikke ferdighandlet ennå. Flere nye fjes skal inn portene på Intility Arena.

– Vi prøver å få ting på plass så fort som mulig. Om det blir før vi starter oppkjøringen 14. januar, er derimot vanskelig å spå. Men vi kan jo sikte mot det, sier Ingebrigtsen.

– Vi ser fortsatt etter forsterkninger. Nå har vi styrket oss med ny back og stopper, så da er det naturlig at vi ser på de offensive posisjonene. Da tenker vi både på spiss, kant og offensiv midtbane. Hvor nært vi er å få inn noen nye per nå, det får vi komme tilbake til. Men vi har noen vi jobber med, legger sportssjefen til.

Mer fra Dagsavisen