trikkeligaen

Isnes om temposvake KFUM: – Det kokte for meg

Etter kollapsen i sluttminuttene mot HamKam forrige serierunde, forventet KFUM-trener Jørgen Isnes en respons hjemme mot Bryne onsdag. Det fikk han ikke.

EKEBERG (Dagsavisen): KFUM tapte 0-1 på hjemmebane mot Bryne onsdag ettermiddag, etter en meget svak første omgang av hjemmelaget. Kåffa-trener Jørgen Isnes var alt annet enn fornøyd etter kampslutt.

– Det er for dårlig tempo, altfor mange touch på ballen og vi får ikke vent spillet hurtig nok. De få gangene vi gjør det etter pause produserer vi jo målsjanser. Så for meg er det ganske utrolig at vi ikke gjør det oftere, men det er alt i alt en veldig dårlig fotballkamp fra begge lag. Det kan umulig ha vært morsomt å se på, sa Isnes til Dagsavisen etter å ha ropt aktivt på laget sitt fra sidelinjen i 90 minutter.

Etter at Kåffa slapp inn tre mål på under et kvarter mot HamKam i forrige serierunde, var Isnes tydelig irritert over sine egne spilleres holdning og kroppsspråk mot slutten av kampen. Hovedtreneren hadde håpet på en bedre respons hjemme mot bryne, innrømmer han.

– Akkurat for øyeblikket ser vi litt seige ut, men samtidig vet jeg at denne gruppa her snur dette fort. Det kokte for meg i dag, og jeg måtte stå der og skrike etter ting jeg egentlig ikke trenger å mase om. Det er litt tungt, må jeg si, forteller en ærlig KFUM-trener.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen