trikkeligaen

Ullern jubler for opprykket: – Det føles veldig deilig

(Mjølner - Ullern 1-2). Etter å ha sikret opprykket med enda en seier på bortebane hadde Ullern hastverk med å komme seg til Oslo, men det ble tid til et bilde, litt refleksjon og kanskje noe godt i glasset på veien hjem.

– Det føles veldig deilig, sier trener Didrik Bjella på telefon med Dagsavisen. Spillerne jublet høylytt i bakgrunnen, men med god teknologi kom budskapet igjennom.

– Vi ønsket å gjøre dette med stil og det innebærer å fortsette å vinne kampene våre. Utover i sesongen har vi utviklet oss og vist det mer og mer for hver kamp hva som bor i oss. Og at vi er det beste laget i avdelingen, forteller Bjella.

Han forteller også at de visste på forhånd at ett poeng var nok til å gjøre jobben, men den vinnermentaliteten som laget innehar ville ikke godtatt det.

– Det ville lagt en stor demping på feiringen, sier Bjella.

– Vi har spilt hverandre gode

Treneren, med bakgrunn fra Skeid og Lillestrøm, ser tilbake på en høst der laget hans har jobbet hardt.

– For å bli så samspilte som vi nå er har vi jobbet veldig hardt. Og alle sammen har støttet hverandre og spilt hverandre gode. Det kom noen nye spillere både denne sommeren og i 2020, dette sammen med en god stamme fra tidligere har fungert bra. Men gjengen har som sagt jobbet tøft for å lære seg å kjenne, sier Bjella.

I sommer kom blant annet Jens Bonde Aslaksrud fra Kjelsås som har puttet sju ganger denne høsten. Han er Ullerns toppscorer.

– Å komme til oss var jo et steg ned, men det er ikke tilfeldig at han scorer så ofte som han gjør. Målsnittet taler for seg. I tillegg kom Ismar Dizdar som har vært solid i forsvaret, og Nicholas Kristiansen har tatt store steg på midten.

Mer fra Didrik Bjella om tilværelsen i Ullern kan du høre i podkasten Trikkeligaen. Og et utsnitt av dette finner du her.

Ser fram til livet i 2. divisjon

– Det er et steg opp, men vi gleder oss. Det bor ferdigheter i denne gjengen som kan slå fra seg selv om nivået er høyere. Samtidig tror jeg ikke det er en ulempe med noe nytt blod før neste sesong. En spillerstall har ofte godt av det, sier Bjella om neste sesong.

– Toppen av 3. divisjon sammenlignet med bunnen av 2. divisjon tror jeg er temmelig likt kvalitetsmessig. Men det blir uten tvil jevnere kamper, sier han.

Har dere noe godt i glasset å feire med i kveld?

– Ikke på bussen dessverre, men skal ikke se bort ifra at det blir «en liten en» på flyplassen, avslutter Bjella muntert. Det er naturligvis god stemning blant Ullerns opprykkshelter i kveld!

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

Mer fra Dagsavisen