trikkeligaen

Frigg danser videre på tabelltoppen

(Os - Frigg 1-4). Toppscorer Vital Kaba fortsetter å banke inn mål for Frigg. Dermed trygget de posisjonen på tabelltoppen i 3. divisjon.

Etter to minutter var Frigg i ledelsen. Joakim Holmedahl sørget for det.

Etter tre minutter hadde de doblet den. Vital Kaba sørget for det på straffespark.

Var kampen avgjort allerede på Kuventræ stadion utenfor Bergen?

Frigg scorer flest

Ikke helt, men da Vital Kaba scoret Friggs tredje ti minutter senere, var de siste tvilerne overbevist.

Ingen lag scorer mer enn Frigg i denne avdelingen og har så det bare ut til å fortsette.

Men så reduserte Os på straffespark bare fire minutter senere, så da var det i hvert fall en viss spenning igjen for noen.

Fire mål på et drøyt kvarter var mye for de frammøtte, men det var serielederen som hadde vært mest effektive igjen.

Da roet det seg noe ned før Kabas rekkekamerat Petter Dahl sørget for tremålsledelse ved pause.

Er ubeseiret

Dermed er Frigg oppe i 24 mål på de sju første kampene, laget har seks seire av sju mulige og skiller seg ut i toppen av denne avdelingen. De irriterer seg fortsatt grønne over de to poengene de rotet bort i 1-1-oppgjøret mot Ready der de tapte seieren på overtid.

2. omgangen ble en transportetappe der ingen av lagene kom fram til nettmaskene, kanskje begge lag følte at kampen var avgjort halvveis. Og pauseresultatet ble jo også sluttresultatet.

Dermed kan Frigg flyte videre med sin store positive selvtillit. Nå er to bortekamper på rad på Vestlandet vunnet, neste kamp spilles hjemme på Tørteberg mot Stord om en uke.

Saken oppdateres

3. divisjon menn, avdeling 4 lørdag:

Os – Frigg 1–4 (1–4)

Kuventræ stadion.

Mål: 0–1 Joakim Holmedahl (2), 0–2 Vital Kaba (straffe 3), 0–3 Vital Kaba (13), 1–3 Roger Ekeland (straffe 17), 1–4 Petter Dahl (45)

Dommer: Martin Nessestrand Mjøs, Hausvik IL

Gule kort: Steffen Kvamsdal, Os, Ferdinand Nilsskog Clarke, Frigg.

Friggs lag: Egil Borgen Evensen – Chris Safari, Ilir Kukleci, Ferdinand Nilsskog Clarke, Knut-Jørgen Rørnes Evensen – Varg Ringdal Støvland, Joakim Holmedahl (Tony Hieu Vo 67), Per Erik Forgaard (Bo Åsulv Hegland 67) – Ulrik Ferrer, Petter Nosakhare Dahl (Marius Cassidy 75), Vital Kaba.