trikkeligaen

Lyn forsterker med Sampdoria-spiller

Det tidligere Fredrikstad-talentet Noah Bech Hermansen returnerer til Norge etter ett år i Sampdoria.

I september i fjor ble Noah Bech Hermansen solgt fra Fredrikstad til Sampdoria, der han ble lagkompis med Morten Thorsby og Kristoffer Askildsen, som begge har en fortid i Heming og Thorsby har sågar spilt ungdomsfotball i Lyn. Dermed var det mange på Twitter som spøkte med at Lyn skulle hente både Askildsen og Thorsby da ryktene om Hermansens overgang startet.

Askildsen svarte sågar at den overgangen nok er 14-15 år for tidlig for hans del, men torsdag kunne imidlertid Lyn presentere Noah Bech Hermansen som ny Lyn-spiller ut 2022 i første omgang. Den høyreiste midtstopperen på 190 centimeter, som også kan bekle høyreback og defensiv midtbane, er spillerklar allerede til Lyns neste kamp. Den er borte mot Fjøra på lørdag klokken 17.00.

– Noah er en spiller med stort potensial, som kan bekle defensiv midtbane og stopper-rollen og vil bli en flott tilvekst til dette Lyn-laget. Dette er en kjempesignering, og vi får inn en veldig bra spiller som har de rette holdningene og er skikkelig motivert for å hjelpe til å bringe Lyn tilbake i det gode selskap, skriver Lyn på sine hjemmesider.


Mer fra Dagsavisen