trikkeligaen

Isnes om høstsesongen: – Hvorfor skal vi se oss tilbake nå?

Etter å ha snudd 0-2 til 3-2 mot Start, ser KFUM Oslo oppover på tabellen. Laget ligger nå på kvalikplass til Eliteserien, og er fulle av selvtillit etter snuoperasjonen.

SPAREBANKEN SØR ARENA (Dagsavisen): KFUM lå under 0–2 etter et kvarter borte mot Start lørdag, men snudde kampen på imponerende vis og vant 3–2. “Kåffa”-trener Jørgen Isnes var naturligvis strålende fornøyd etter at Bilal Njie sørget for tre poeng med sin scoring et kvarter før slutt.

– Det var euforisk. Når vi havner under med to mål på starten av kampen der kan vi velge å legge oss helt ned, men måten vi slår tilbake på i dag er fryktelig sterkt. Det bygger voldsom selvtillit, og vi vinner fortjent, forteller hovedtreneren til Dagsavisen etter kampslutt.

KFUM-gjengen jubler foran sine få fremmøtte supportere på Sparebanken Sør Arena etter å ha snudd 0-2 til 3-2 lørdag.
Foto:

Med seieren over Start har KFUM plassert seg på sjetteplass på tabellen i OBOS-ligaen, og er dermed i posisjon til å spille kvalifiseringskamper til Eliteserien. Der har Kåffa tenkt å holde seg.

– Det er litt sånn det er i OBOS-ligaen, det. Når man vinner to kamper på rad, er man plutselig på kvalikplass. Så akkurat nå er det kortere vei opp enn ned. Hvorfor skal vi da se oss tilbake nå, spør Isnes.

Til uka møter KFUM opprykksjagende Fredrikstad, som har levert en meget sterk sesong. Oslo-laget skal gå offensivt til verks mot FFK også, informerer treneren om.

– Om vi slår FFK er vi plutselig like bak dem på tabellen, vi må være litt offensive i hodet da også.

– Dere skal slå Fredrikstad på hjemmebane, altså?

– Det skal vi også. Mot dem har vi også noe å revansjere, slik vi hadde i dag, sier Isnes.

Kåffa tok imot Start på hjemmebane i sommer, og tapte da 0–2. Den kampen lå i bakhodet til Kåffa-leiren, forteller KFUM-treneren.

– Fokuset inn mot denne kampen her baserte seg veldig på det forrige oppgjøret mot Start, og vi lykkes etter hvert med det. Så det var deilig å revansjere det tapet, konstaterer treneren.

KFUM tar imot Fredrikstad på Ekeberg onsdag 17:00.

Mer fra Dagsavisen