trikkeligaen

Buduson har fått røntgen-svar – så lenge er toppscoreren ute

Johnny Buduson hinket av banen på krykker da Skeid slo Fløy onsdag, og har nå fått svaret på røntgen-bildene han tok etter kamp.

Etter en duell i den første omgangen mot Fløy ble Skeid-toppscorer Johnny Buduson liggende å vri seg i smerte, før han etter hvert kom seg på beina og fortsatte kampen. To ganger til måtte han plassere rumpa på gressmatta før han ble tatt av banen.

– Han ene Fløy-spilleren lander oppå meg, og jeg burde egentlig gått av da, men fortsetter. Jeg hørte bare det knakk plutselig så da satt jeg meg, og det stivna helt, sa Skeids spydspiss etter kampen mot Fløy.

Buduson er delt toppscorer i avdelingen med tolv mål, og har med det scoret litt under halvparten av alle Skeids mål. Derfor var det nok bekymringsfullt for Skeid-fansen å se Buduson hinke ut av stadion på krykker onsdag.

I dag har Buduson imidlertid fått svar på røntgen-bildene han tok torsdag for å se hvor alvorlig skaden var, og kan berolige fansen med at han forhåpentligvis er tilbake i spill igjen.

– Jeg tok røntgen i går, og der ble det konstatert at det ikke var noe brudd. Det ser mye bedre ut enn forventet, men jeg spiller ikke til helgen, skriver Buduson i en sms til Dagsavisen fredag kveld.

Skeid møter Øygarden borte på søndag 15.00, og der blir altså ikke Buduson med. Men både Buduson selv og daglig leder Daniel Holmeide Strand har tro på at toppscoreren kan være tilbake i aksjon allerede hjemme mot Levanger neste lørdag.


Mer fra Dagsavisen