trikkeligaen

KFUM hentet nok en keeper fra Eliteserien

Etter å ha startet sesongen med Knut André Skjærstein og Alexander Pedersen som keeperduo, har KFUM kvittet seg med begge og skaffet seg en helt ny keeperduo i løpet av sesongen.

Mot slutten av juli ble Alexander Pedersen og KFUM enige om å terminere kontrakten med reservekeeperen, som senere har skaffet seg en ny klubb, Kórdrengir, på nivå to i islandsk fotball. To uker senere ble det klart at Kåffa ble enige med Lillestrøm om et keeperbytte der Knut-André Skjærstein gikk til Lillestrøm og Emil Gundersen dro den andre veien til Ekeberg.

På overgangsvinduets siste dag ble også Jonas Brauti hentet permanent fra Stabæk, som gjør at KFUM går høstsesongen i møte med to nye keepere.

– Jonas er en spennende ung keeper som har fått prøve seg på øverste nivå for Stabæk. Det er alltid spennende å jobbe med yngre keepere som vil bli best, og her får vi inn en keeper til som vil kjempe om spill i OBOS-ligaen, sier keepertrener Miki til KFUMs hjemmesider.

To kamper i Eliteserien

Jonas Vatne Brauti er 22 år gammel, og ble hentet til Stabæk før 2019-sesongen. Før det spilte han i Ullern, der han fikk 33 kamper på A-laget både i 2. divisjon og 3. divisjon. Tidligere i sommer fikk han sine to kamper for Stabæk i Eliteserien, hjemme mot Vålerenga og borte mot Bodø/Glimt.

– Det har gått ganske raskt fra jeg hørte om interessen til overgangen ble en realitet. Etter en god prat med Jørgen Isnes ble jeg overbevist etter å ha hørt om et spennende prosjekt her på Ekeberg, sier Brauti.

Etter halvspilt sesong ligger Kåffa på åttendeplass, med 21 poeng på de 16 første kampene. KFUMs første kamp etter landslagspausen er 11. september, borte mot Start.


Mer fra Dagsavisen