trikkeligaen

Kjelsås signerte keeper og hentet hjem spiss fra utlandet

Kjelsås Fotball har signert keeper Emil Fiskvik, og hentet hjem Ole Erik Midtskogen fra irsk fotball.

På sin egen bursdag har Fiskvik signert kontrakt med klubben, skriver Kjelsås Fotball på Facebook. Den tidligere Skeid- og Tynset-spilleren får utdelt draktnummer 30 i sin nye klubb.

På Facebook skriver Kjelsås at Fiskvik er at de kjenner sin nye keeper godt fra tiden han trente med dem, og fra tiden som Skeid-spiller.

– Han tilfører oss masse rutine, og er fremdeles veldig sulten og profesjonell i arbeidet sitt, siteres trener Eivind Kampen på.

Klubben satser på å fortsette å rekruttere, og håper å få på plass enda en keeper i tillegg til Emil Fiskvik og William Da Rocha.

Hentet spiss og solgte spiss

Kjelsås har hatt problemer med å få ballen i mål så langt denne sesongen, selv om de har skapt en god del sjanser. Nå har de tatt konsekvensene av det, og hentet hjem 26 år gamle Ole Erik Midtskogen etter utenlandsopphold i Klaksvik på Færøyene og Dundalk i Irland.

– Midtskogen er en spiller vi har fulgt med på siden han stanga inn 1-0 mot oss på Briskeby i 2017. Vi prøvde å signere han før 20-sesongen, men da blei det eventyr i utlandet i stedet. Derfor er jeg superglad for at vi har greid å lande detta nå, sier Kampen til klubbens facebooksider og fortsetter:

– Kommer opplagt med noen fysiske egenskaper som kan være veldig nyttige for oss i denna fembacksligaen, men har ferdigheter vi skal få nytte av i mange faser, sier Kampen.

Samtidig har Kjelsås blitt enige med Ullern om en overgang for det egenutviklede talentet Jens Bonde Aslaksrud, som dermed stopper på akkurat 100 kamper og 22 mål.

– Jens har vært i den samme situasjonen i seks år nå, der han har vært en del av gruppa og bidratt jevnt og trutt og vært en viktig spiller for oss, men uten å få en fast plass. Når han nå uttrykte ønske om et klubbytte, og litt nye impulser, synes jeg han fortjente det, forteller Kampen.


Mer fra Dagsavisen