trikkeligaen

Lyn slått ut av lag fra 2. divisjon

(AaFK Fortuna - Lyn 4-1) Andredivisjonslaget AaFK Fortuna sørget for en ekte cupbombe da Lyn ble slått ut av cupen med 1-4 i bagasjen onsdag kveld.

AaFK sjokkerte favorittene fra Oslo i første omgang og tok ledelsen etter litt over en halvtimes spill. Så svarte Lyn med Emma Stølen Godø umiddelbart minuttet etter, og sjokket var kortvarig. Men hjemmelaget var frempå nok en gang kun to minutter etter Lyns utligning igjen, og vipps var Aalesund i ledelsen til pause.

Tidlig etter hvilen økte hjemmelaget ledelsen til 3–1. AaFK forsvarte seg godt resten av kampen og holdt unna fram mot fulltid, før de la på til 4–1 like før slutt. Lyn klarte ikke redusere, og røk dermed ut i andre runde av cupen mot laget fra 2. divisjon.

En aldri så liten cupbombe, og det første laget fra Toppserien til å ryke ut av cupen i 2021.

AaFK Fortuna – Lyn 4–1

Mål: 1–0 Agata Drozdzik (33.), 1–1 Emma Stølen Godø (34.), 2–1 Lise Janbu Eide, 3–1 Emilie Bølviken (selvmål, 48), 4–1 Guro Hammer Røn (89.)

Lyn (4-4-2): Mari Refsnes Hasselknipe – Christina Osnes-Ringen, Emilie Bølviken, Iselin Sandnes Olsen, Maria Fink – Emma Stølen Godø, Selma Ørstavik Hernes, Una Roaldseth Søyland, Sofie Mykkeltveit Tunes – Kamilla Melgård, Kristin Haugstad

Gule kort: Una Roaldseth Søyland, Lyn. Solveig Engås, AaFK Fortuna

Fotball NM kvinner onsdag, 2. runde:

Bryne – Avaldsnes 1-4, Byåsen – Rosenborg 0-7, Fart – Hønefoss 2-5, Frigg – Røa 0-4, Fyllingsdalen – Arna-Bjørnar 0-3, Kongsvinger – LSK Kvinner 0-9, Snøgg – Kolbotn 0-8, Ull/Kisa – Vålerenga 0-6, Viking – Klepp 0-3, Åsane – Sandviken 0-2, Amazon Grimstad – Øvrevoll Hosle 1-0, KIL/Hemne – Molde 3-1, Medkila – Grand Bodø 0-2, AaFK Fortuna – Lyn 4–1.

Utsatt: Bossekop – Fløya

Spilt tirsdag: Nanset – Stabæk 0–12.