trikkeligaen

Kjelsås-treneren: – Det blir ingen handlefest eller shoppingbonanza

Eivind Kampen er ikke på desperat spillerjakt i sommer. Samtidig er Kjelsås-treneren klar på at han følger med på hva som rører seg i markedet.

Onsdagens bortetap mot Sotra til tross - Kjelsås er ubeseiret på hjemmebane og har en liten luke til bunnstriden i 2. divisjon, avdeling 2. Trener Eivind Kampen tror ikke på store endringer i stallen i sommerens overgangsvindu.

– Vi er ikke på noe desperat jakt, kjenner jeg lommeboka vår rett. Men det er klart vi følger med på hva som skjer. Så er det også klart at vi tenker langsiktig når vi ser etter nye signeringer, sier han til Dagsavisen.

Han spår foreløpig en rolig sommer på markedet.

– Vi får se hva som dukker opp, men det blir ingen handlefest eller shoppingbonanza for oss. Det tror jeg ikke.

Vanskelig å spå

– Er det til skuffelse for Kjelsås-fansen?

– Nei, i den gruppa vi har nå er det mange unge spillere som skal bli veldig gode. Så blir det spennende å se hvor fort de blir det. Det er like spennende som å signere nye spillere, det, svarer Kjelsås-treneren.

Dagsavisen ber Kampen se inn i krystallkulen. Hvor lang tid vil det da før de yngre slår til?

– Det er alltid veldig vanskelig å si. Vi har mange som kan prestere litt allerede. Så er det opp til oss i trenerteamet å treffe på timingen med tanke på når vi skal gi dem sjansen. Og så er det opp til dem å gripe sjansen. Vi har nok ringrever også, som skal bidra til å styre skuta, poengterer Kjelsås-treneren.

Hanstad-ros

– Har dere bredden som kreves?

– Det finner vi jo fort ut av. Vi har satt sammen en litt ny stall, så svarene får vi litt «as we go». Jeg er veldig fornøyd med progresjonen etter et par blemmer mot Skeid og Fram i starten av sesongen. Vi har reist oss med solide prestasjoner. Vi driver og blir et lag. Jeg liker framgangen, sier Kampen.

En unggutt som har vist lovende takter, er 18 år gamle Jacob Hanstad. Han ble matchvinner da Kjelsås slo Egersund IK 1-0 på hjemmebane nylig.

– Det er kjempegøy for en ung gutt å avgjøre. Han er en spiller som vi forventer utrolig mye av. Å få gode opplevelser som dette vil hjelpe ham til å ta steg, det er helt sikkert, sa Kampen til Dagsavisen etter kampslutt mot EIK.

Hold deg oppdatert! Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen her

Mer fra Dagsavisen