trikkeligaen

KFUM rundspilte Ranheim i førsteomgang, og tok alle poengene

45 minutter med festfotball ble avløst av 45 minutter med neglebiting på Intility arena, da KFUM tok imot Ranheim.

KFUM leverte noe av det aller beste undertegnede har sett av KFUM de første 45 minuttene hjemme på Intility da Ranheim kom på besøk. KFUM ledet 2-1 til pause, men både kunne og burde ha scoret minst det dobbelte.

Phillip Romsaas var i fyr og flamme ute på høyrekanten. Først fyrte han av et skudd der returen havnet i beina på Remi André Svindland som sikkert satte ballen i mål etter åtte minutter. Fem minutter senere dro Romsaas seg ned til dødlinja og serverte Svindland 45 grader ut, men denne gangen klarte han utrolig nok ikke å sette ballen i mål. Heller ikke Alagie Sanyang klarte å få ballen i mål da Romsaas fant han på første stolpe, kun minuttet senere.

I stedet for fikk Ranheim et ørlite trykk i form av et par hjørnespark, og i etterdønningene stanget Marcus Mehnert inn 1-1 etter 22 minutter.

Men KFUM fortsatte kjøret og etter en drøy halvtime fant Romsaas lagkamerat Tore Sørås inne i feltet. Til tross for mange Ranheim-spillere i og rundt situasjonen klarte ingen å stoppe Sørås fra å dunke inn 2-1-målet.

Etter hvilen fortsatte Kåffa, og sju minutter etter hvilen fant Romsaas Svindland nok en gang. Men igjen ble utfallet at skuddet, på mer eller mindre tomt mål ble blokkert, og dermed kun hjørnespark for vertene.

Etter hvert ble det en litt annen kamp, der Ranheim fikk mye dødballer og innlegg. KFUM ble baktunge. Knut André Skjærstein vartet opp med et par gode redninger. Og i tillegg hadde Kåffa marginene på sin side da en avslutning gikk i tverrliggeren og over, mens en ball som fant veien til nettmaskene ble annullert for offside.

Men KFUM holdt unna, og vant kampen til slutt med 2-1.