trikkeligaen

Spillerbørs Vålerenga - Rosenborg

Her er karakterene på VIF-spillerne i årets første seriekamp.

KRISTOFFER KLAESSON – 5: Hadde veldig lite å gjøre før RBK jobbet seg inn i kampen etter en snau halvtime. På halvdistanse da han fikk slått ut ballen som i neste trekk førte til Rosenborgs utligning. Fin beinparade rett etter pause.

CHRISTIAN BORCHGREVINK – 6: Er blitt den nye «fus i alt» på dødballer. Viktig offensivt våpen og får kred for at han sørget for at årets første seriescoring kom på dødball.

JONATAN TOLLÅS NATION – 5: Presset Even Hovland til å heade ballen i eget mål, men var ute av posisjon på Rosenborgs utligning.

IVAN NÄSBERG – 6: Vi var redd de neste kampene skulle ryke da han smalt inn i en duell og skadet kneet tidlig. Men fysikken hans vant igjen og han kom voldsomt tilbake. Var farlig nær å pådra seg straffe etter hands, men den ballen kom veldig fort.

SAMUEL ADEKUGBE – 5: Prøver å få til kombinasjoner på VIFs kreative venstreside. Enkelte pasningsslurv, men villig offensivt.

HENRIK BJØRDAL – 5: Jobber som en travhest, plager motstanderne hvert eneste minutt. Stor arbeidskapasitet, men var sliten da han kom i scoringsposisjon kvarteret før slutt.

FREDRIK OLDRUP JENSEN – 5: Skaffer seg god plass og det er et godt tegn på bevegelighet. Litt uoppmerksom av og til, men sikker i pasningene.

OSAME SAHRAOUI – 7: Serverer kampens beste pasning etter elleve minutter til Vidar Örn Kjartansson og burde fått en målgivende der. Han har tydeligvis løst fastesituasjonen og løp som en lemen i hele kampen.

ARON DØNNUM – 5: Prøvde og prøvde, ble tatt hardt, men viser intensitet i alt han gjør. Her mangler bare sluttproduktet, men det er jo ganske viktig. Kom i scoringsposisjoner han ønsker seg, men fikk ikke uttelling.

VIDAR ÖRN KJARTANSSON – 4: Får poengtrekk for at han ikke setter 1-0 tidlig, gjør alt riktig på første forsøk, men setter returen i stanga. Ellers jobber også han mer enn han antagelig har gjort noen gang i karrieren

AMOR LAYOUNI – 4: Viser fram farten sin, men Rosenborg var forberedt og lukket rommene han kunne løpe i. Tapte litt for mange dueller mot Erlend Dahl Reitan. Var rasende da han måtte ut etter 67 minutter.

TOBIAS CHRISTENSEN: Kom inn for Layouni og spilte 23 minutter.