Grüner ble ydmyket borte mot Ringerike

(Ringerike – Grüner Hockey 7-1). Grüner kom til Ringerike med selvtillit, men ble knust på borteis søndag.

Ringerikes Leonards Rimjans scoret nemlig tre mål i løpet av drøyt sju minutter i første periode da tabelljumbo Grüner ble slått med hele seks mål søndag. Dermed stoppet Ringerike tapsrekken på sju strake kamper og er bare fem poeng bak Manglerud Star i kamp om den siste sluttspillplassen.

Grüner slo Manglerud Star 5-2 i forrige match, men denne gang ble det bråstopp. Kevin Nilsen Berg var den eneste som fant nettmaskene for gjestene med sin 1-3-scoring.

I søndagens andre kamp i eliteserien tapte Vålerenga 1-2 hjemme mot Stjernen.

Se tabellen i eliteserien her.

---

Ishockey eliteserien menn søndag, 38. runde:

Ringerike – Grüner 7-1 (3-0, 0-0, 4-1)

Mål:

1. periode: 1-0 (7.24) Leonards Rimjans (Johnny Corneil, Reid Petryk), 2-0 (11.10) Rimjans (Kristoffer Thomassen), 3-0 (14.27) Rimjans.

2. periode: Ingen.

3. periode: 3-1 (42.38) Kevin Nilsen Berg (Karl Henrik Jan Olovsson, Calle Rune Spaberg Olsen), 4-1 (47.39) Petryk (Corneil, Thomassen), 5-1 (48.45) Corneil (Petryk, Rimjans), 6-1 (54.20) Corneil (Petryk, Dennis Ryttar), 7-1 (57.49) Dustin Weldon Erik Parks.

Utvisninger: Ringerike 6 x 2 min., Grüner 7 x 2 min.