Grüner scoret tre, men nytt stortap på Hamar

(Storhamar - Grüner 8-3). Grüner stilte ikke mannsterke, men de som var på plass ga Storhamar verdig motstand tirsdag kveld.

Bunnlaget i Fjordkraft-ligaen har ikke store forventninger foran kampene om dagen, det viktigste er å få de langtidssyke spillerne tilbake igjen.

De holdt delvis følge med Vålerenga lørdag, og gjorde et nytt forsøk mot overmakten tirsdag.

Uavgjort midtperiode

Og i midtperioden klarte de å bygge såpass offensiv kraft at de klarte å fullføre de 20 minuttene med 2–2. Her får man ta med seg de lyspunktene som finnes.

Men Storhamar ledet fortjent 2–0 etter den første etter scoringene til Andreas Dahl etter ti minutter og Jonas Løvlie drøyt tre minutter senere.

Shafaat Hashim ga laget utvilsomt ny energi da han reduserte for Grüner tidlig i midtperioden. Men da Sondre Bjerke svarte for hjemmelaget midtveis i perioden var dette litt typisk for kampbildet. Her skulle hjemmelaget styre.

Raknet i siste 20

Jakob Wikstøl dro på seg en tominutter og da benyttet Storhamar til å utnytte overtallet. Jacob Berglund sørget for at hjemmelaget hadde 4–2 før den siste perioden.

I den siste perioden raknet det for Grüner og laget sapp inn tre pucker før Sebastian Christensen satte inn periodens trøstemål.

Grüner stablet tre rekker på beina, men de ble svimle i sluttfasen. Og keeper Linden Marshall fikk tunge arbeidsforhold.

14-4, 14–7 og 17–3 i skuddstatistikk ga 45–14 sammenlagt og da var Grüner i hvert fall ganske effektive. Men det kalles vel fattig trøst …

Neste oppgave for Grüner er Frisk Asker på bortebane torsdag. De slipper favorittstempelet der også.

---

Eliteserien menn tirsdag, fra 22. runde:

Storhamar – Grüner 8–3 (2-0, 2-2, 4-1)

CC Arena: 1014 tilskuere.

1. periode: 1–0 (10.01) Andreas Dahl (Eskild Bakke Olsen, Sander Vold Engebråten), 2–0 (13.22) Jonas Djupvik Løvlie (Samuel Solem, Engebråten).

2. periode: 2–1 (22.01) Shafaat Hashim (Jussi Tammela), 3–1 (29.33) Sondre Bjerke (Simen Andre Edvardsen, Engebråten), 4–1 (33.35) Jacob Ludwig Berglund (Patrick Thoresen, Peter Quenneville), 4–2 (38.28) Calle Rune Spaberg Olsen (Sebastian Labori Christiansen, Jakob Wang Wikstøl).

3. periode: 5–2 (40.59) Berglund (Tommy Andreas Hjelm, Olsen), 6–2 (45.39) Dahl (Jacob Noer, Edvardsen), 7–2 (54.38) Olsen (Thoresen), 7–3 (57.51) Christiansen (Lars Erik Francke-Enersen), 8–3 (58.14) Berglund (Anton Karlsson, Petter Andersen).

Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min., Grüner 2 x 2 min.