Trikkeligaen

Kjelsås-sjefen etter poengdeling mot Levanger: – En fryktelig fotballkamp

(Kjelsås - Levanger 1-1). Kjelsås ropte på hands, og straffespark, to ganger etter pause hjemme mot Levanger. Det fikk de ikke, og dermed måtte de ta til takke med 1-1, og ett poeng.

GREFSEN STADION (Dagsavisen): Det ble ingen stor forestilling på et glissent, og høstlig Grefesen stadion da Kjelsås tok imot Levanger lørdag.

Kjelsås leverte en svak førsteomgang, og lå under 0-1, etter at de selv hadde headet gjestenes Preben Asp aleine med Terje Kirsebom. Etter pause så Kjelsås bedre ut, men også de trengte litt hjelp for å få ballen over streken. For skuddet som Ola Bjørnland sendte av gårde snaut to minutter ut i andreomgang, var de fleste på Grefsen stadion enige om at gjestenes målvakt burde redda.

– Jeg syns det er ganske oppsummerende for kampen at de to måla som scores er to store tabbemål, sier Kjelsås-trener Eivind Kampen til Dagsavisen etter kampslutt.

Saken fortsetter under bildet.

Ola Bjørnland scoret Kjelsås sitt mål i 1-1-kampen mot Levanger lørdag. Det var backens andre scoring denne sesongen.

– En fryktelig fotballkamp

Han var med andre ord ikke videre imponert over den fotballen som ble levert denne lørdagen.

– Nei, det var vel en fryktelig fotballkamp. Jeg tror det oppsummerende. Vilt og oppjaga. Ingen av laga fant vel ut av noen ting. Fikk litt tenniskink i nakken egentlig, forteller han med et smil.

Men det er alltid noe positivt man kan ta med seg. For det var ikke bare Kjelsås som sleit med å skape sjanser. Heller ikke Levanger var spesielt nære å score mer enn sitt ene.

– Nei, det er de jo ikke. Det er jo sjansefattig. Så skal man jo ønske at vi har litt mer kvalitet. For man havner jo i situasjoner hvor man har mulighet til å trekke opp noe kvalitet av hatten, men det klarte vi ikke i dag. Det er skuffende, konstater Kampen.

Snytt for straffe?

Likevel kan Kjelsås føle seg litt snytt. Ved to anledninger ropte Kjelsås på straffespark. Begge gangene mente de det var hands, men fikk ikke med seg dommeren på det.

– Jeg tror den ene er ganske klar. Det er en ganske klar hands på en hånd rett i været der. Den er ganske soleklar den tror jeg. Men sånn er det, vi har ikke fått et straffespark i serien i år, og det tror jeg ikke vi kommer til å få heller. Men jeg bruker ikke så mye tid på det, sier Kampen.

Situasjonen han sikter til skjedde med snaut 20 minutter igjen. Den andre gangen de ropte på straffespark var like før dommeren blåste av kampen.

Saken fortsetter under bildet.

Her roper Kjemsås-kaptein Lars Brotangen på hands i kampens aller siste sekunder. Men heller ikke i denne kampen fikk Kjelsås prøve seg fra straffemerket.

Likevel kan ikke Eivind Kampen og Kjelsås bruke for mye tid på det, og har heller ikke tenkt til å gjøre det. For når alt kom til alt leverte de ikke nok denne lørdagen til å slå Levanger.

– Det er helt klart. Det er rotete. Får det ikke helt til. Men man graver. Førsteomgangen syns jeg er veldig mørk lenge. Veldig, veldig mørk lenge. Og så syns jeg vi kommer ut i andre med en mye bedre energi og har en god periode i starten der, så da tenkte jeg at dette kommer vi til å male inn, men så ble det hakkete og vi klarte ikke holde momentummet, fastslår Kjelsås-treneren.

Vil avslutte med stil

Kjelsås har ikke lenger noe å spille for denne sesongen, men likevel håper Eivind Kampen at de ikke kommer til å levere på dagens nivå, i de tre gjenværende kampene.

– Jeg har ikke lyst til at det skal glid av gårde sånn. Jeg har veldig lyst til å avslutte med stil. Viljen var det nok av utpå her i dag. Hvis man skulle frykte noe så var det at man skulle komme og ta det litt på hælen, men vi tuter på vi, sier Kampen, som tross alt virker positiv.

Neste kamp for Kjelsås er borte mot Træff. Deretter venter Asker, i sesongens siste hjemmekamp, før de avslutter borte mot Eidsvold.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen

---

KAMPFAKTA

2. divisjon menn, avdeling 2 lørdag:

Kjelsås - Levanger 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Preben Asp (12), 1-1 Ola Bjørnland (47).

Gult kort: Martin Helmer Rusten, Kjelsås.

Ermal Hajdari, Marius Berntsen Olsen, Levanger.

Kjelsås: Terje Kirsebom - Henning Vassdal, Lars Brotangen, Martin Helmer Rusten (Runar Brenden, 72), Ola Bjørnland - Jacob blixt Flaten, Rasmus Eggen Vinge (Ahmad Adil Abbas, 46), Eivind Frøhaug Willumsen, Victor Emanuel Halvorsen - Ole Erik Midtskogen, Yaw Paintsil.

Levanger: Sebastian Hornnes Heggland - Håvard Kleven Lorentsen, Marius Berntsen Olsen, Sander Munkeby Sundnes (Bendik Brevik, 80), Ermal Hajdari - Jo Sondre Aas, Kjartan Ulstad (Andreas Hegdahl Gundersen, 65), Adrian Olsen Teigen, Simen Bakkemyr Hagbø - Sanel Bojadzic, Preben Asp (Sander Saugestad, 65).

---






Mer fra Dagsavisen