Skeid mistet seieren på overtid

(Skeid - Raufoss 1-1). Skeid styrket forsvaret i sluttminuttene, men likevel kom baklengsmålet som ødela en liten seiersfest på Nordre Åsen.

Bilde 1 av 2

Det syntes ganske mange av de tilstedeværende var surt. For dette var kampen der tilfeldighetene kunne avgjøre der begge lag hadde store sjanser til å score mer.

Skeids mål var en tilfeldighet da David Tavakolis skudd fra 18 meter traff en Raufoss-fot, skiftet retning og trillet i mål bak en utmanøvrert keeper to minutter før pause.

Tok av seg buksa

Raufoss utligning var resultat av en andreball som falt ed i feltet og som innbytter Armin Aganovic elegant tok hånd om ved å dempe ballen på brystet og sette den bak Skeids gode keeper Idar Nordby Lysgård.

- Jeg konsenterte meg bare om å sette den lavt. Det er fort gjort at slike skudd går over, sier Aganovic til Oppland Arbeiderblad.

Han feiret scoringen originalt nok med å ta av seg buksa (!) og fikk gult kort for det.

- Jeg spurte dommeren hvor lenge det var igjen etter målet. Han svarte ett minutt og etter 40 sekunder blåste han av da vi kunne komme med to mann alene med keeper, sa Skeid-trener Tom Nordlie til Skeids tv-kanal.

Dermed ble det igjen høy temperatur i avslutningssekundene på Nordre Åsen.

Hver sin omgang

Før alt dette var Skeid best før pause da de hadde bedre fart i pasningsspillet enn Raufoss. Etter hvlilen kom Raufoss med mer duellstyrke og overtok mye av banespillet. David Tavakoli hadde to store sjanser i tillegg til scoringen, mens Raufoss toppscorer Anton Henningsson hadde et skudd i tverrliggeren. I tillegg hadde Skeid-keeper Lysgård to imponerende reaksjonsredninger.

Raufoss forklarte sin svake første omgang med det trege underlaget som de ikke var vant til. Men det hadde nok noe med motstanderen å gjøre også.

Med det ene poenget er Raufoss fortsatt med i kamp om kvalifiseringsplass ettersom Grorud tok poeng mot Alta (2-2).

Skeid leder kampen om å bli beste Oslolag og vil konsentrere seg om det. De har fire poengs forsprang på KFUM og Grorud. Og nettopp KFUM er neste oppgave på Ekeberg kommende lørdag.

Dessuten er David Tavakoli med i kampen om å bli avdelingens toppscorer. Med sitt trettende mål er han to bak Vegard Braathen (Alta) og Anton Henningsson (Raufoss).

2. divisjon, avdeling 1:

Skeid - Raufoss 1-1 (0-1)

Nordre Åsen kunstgress: 267 tilskuere.

Mål: 1-0 David Tavakoli (43), 1-1 Armin Aganovic (90).

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord.

Gule kort: Kevin Jablinski, Armin Aganovic, Raufoss.

Skeids lag: Idar Nordby Lysgård - Tom Even Skogsrud, Ayoub Aleesami, Mansour Gueye, Jonas Bergersen - Hassan Yusuf, Jens Rognved (Henning Tønsberg Andresen 74), Sander Flåte - David Hickson (Risouan Essaeh 72), David Tavakoli, Johannes Núñez (Mats Andersen 82).

Øvrige kamper i avdelingen: Bærum - Kjelsås 1-0, Asker - KFUM Oslo 2-3, Nybergsund/Trysil - Finnsnes 0-1, Follo - Hamkam 0-2, Alta - Grorud 2-2.
Spilles mandag: Vålerenga 2 - Brumunddal