Oslo-lag fikk grundig bank i nord

Baklengsmålene rant inn for både Grorud og Ullern i søndagens kamper i 2. divisjon.

(Finnsnes - Grorud 5-1). Grorud hadde ambisjoner om tetkamp i 2. divisjon, men gårsdagens resultat på Finnsnes ble et sjokk.

Ved pause ledet hjemmelaget 4-0 etter at det raknet fullstendig for Grorud etter at en halvtime var spilt. I løpet av drøye sju minutter scoret Finnsnes fire ganger. Det vil si at de nesten scoret i hvert eneste angrep.

Groruds trøstemål kom på straffespark på stillingen 5-0 kvarteret før slutt. Mesut Can satte i hvert fall den ballen i mål.

Finnsnes har styrket laget betydelig, blant andre med Morten Moldskred. Den tidligere tippeligaspilleren scoret lagets andre mål.

Finnsnes var veldig effektive foran sitt eget hjemmepublikum, men seieren var litt i største laget.

Grorud ligger nå på femteplass med sine ni poeng. Bare målforskjell skiller Finnsnes fra topplass etter fem strake seirer.

(Tromsdalen - Ullern 6-0). Ullern ble slaktet i 2.-divisjonsoppgjøret i Trom­sø i går. Opprykks­favoritten kjørte over laget fra Oslo vest og ledet med fire mål til pause.

Fem forskjellige spillere scoret hjemmelagets seks mål, Mohammed Ahamed Jama ble kampens eneste tomålsscorer.

Ullern fikk til fint lite offensivt i en ren forsvarskamp.

Ullern ligger på 11. plass med fire poeng. Tromsdalen har ikke tapt et eneste poeng og topper tabellen i 2. divisjon avdeling 1 med 15 poeng og litt bedre målforskjell enn Finnsnes.

(Kjelsås - Senja 1-1). Kjelsås står fortsatt med bare en seier i 2. divisjon i år.

I går sendte Lars Brotangen laget fortjent i ledelsen rett etter pause på Grefsen stadion, men igjen sprakk det.

Sondre Laugsand kjempet inn utligningen tolv minutter før slutt.