Nyheter

Fiskeskøyte sank i indre Oslofjord – politiet har avsluttet arbeidet på stedet

Ingen personer ble funnet om bord i fiskeskøyten som gikk ned i Indre Oslofjord natt til lørdag. Politiet har avsluttet arbeidet på stedet.

Saken oppdateres

– Ingen spor etter at det skal være personer om bord i båten. Uviss årsak til at båten har gått ned, skriver politiet på Twitter kvart på ti lørdag.

Politiet fikk melding om skøyta som gikk ned i Frognerkilen natt lørdag utenfor Bygdøy vest i Oslo klokken 08.27 lørdag morgen.

– Vi har lokalisert skøyta, og skal sjekke om det er personer inni, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt Sven Christian Lie til Dagsavisen kvart over ni.

Ifølge politiets opplysninger skal det ha bodd folk i fiskeskøyta i løpet av vinteren. Den skal ha blitt observert på land dagen før.

Litt før klokka 11 opplyste politiet at de har avsluttet arbeidet på stedet, og at de nå skal etterforske hvem som er eieren av båten og hva som var årsaken til forliset, ifølge NTB.

Hovedredningssentralen Sør-Norge som koordinerer dykke-aksjonen skrev på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med eieren av fiskeskøyta.

Det var flere dykkere fra Oslo Brann- og redningsetat på stedet.

– Vi har funnet navn på båten, og jobber ut i fra det. Vi prøver å finne ut om det er skjedd noe aktivitet, men hittil er det ingenting som indikerer at det er skjedd noe, sa redningsleder i HRS Sør-Norge, Andreas Bull til Dagsavisen halv ti.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen







Mer fra Dagsavisen