Nyheter

Anmelder Atle Antonsen etter ubehagelige opplevelser ute på byen

Et tilfeldig møte med komiker Atle Antonsen i en bar i Oslo, førte til at forfatter, poet og samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, har anmeldt Antonsen etter det hun opplevde som rasistisk og aggressiv oppførsel.

I et lengre Facebook-innlegg beskriver Sumaya Jirde Ali en kveld da hun og venninnen var ute på byen for å hygge seg. En kveld som ble alt annet enn hyggelig, og som endte med at hun etter lang betenkningstid anmeldte Antonsen.

I Facebook-innlegget beskriver hun det hun opplever som aggressiv og rasistisk oppførsel fra Antonsen.

Atle Antonsen som Dag – samlivsterapeuten som på ingen måte hadde stor tro på kjærleiken.Dagsavisen var i kontakt med Atle Antonsen for å få hans versjon av saken. I en SMS til Dagsavisen skriver han dette:

«Hei du. Dette er en trist og ubehagelig sak, men siden det foreligger en politianmeldelse så vil det være uryddig av meg å kommentere noe rundt dette akkurat nå. Håper på forståelse for det. Atle».

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra DagsavisenNyeste fra Dagsavisen.no: