Nyheter

Køkaos på Jernbanetorget: – Vi har ikke lyst å sette inn så mange busser at vi er med på å lage kø

På tross av at Ruter har satt inn ekstra busser til Ekebergsletta torsdag, har det likevel vært lange køer for å komme seg på bussen til festivalen Tons of Rock.

Lange køer og tålmodige rockere.

– Vi hadde forventet kø, men kanskje ikke før vi kom opp på Ekeberg, sier Marius Anmarkrud Brandshaug, som venter tålmodig i kø til bussen.

I dag har tusenvis av mennesker vært på vei til Ekebergsletta, og dette har skapt lang kø på Jernbanetorget. Køen var i forbindelse festivalen «Tons of Rock» som holdes på Ekebergsletta 23.-25. juni.

Køen strakte seg både nedover mot Tollboden og oppover, rundt mot Domkirken. I tillegg til dette, var det også kø på taxiplassen overfor Jernbanetorget.

Kø på Jernbanetorget.

Klager ikke på køen

Dagsavisen snakket med Lasse Sætre og Marius Anmarkrud Brandshaug som sto og ventet i køen. De var ikke stresset for køen.

Lasse Sætre og Marius Anmarkrud Brandshaug gleder seg til festival.

– Vi er egentlig bare veldig glad for at det er festivalsommer igjen.

Dag Einar Jødahl står også og venter i køen, og forteller at han syntes køen gikk relativt fort.

Dag Einar Jødahl venter i køen.

Ruter har arrangert flere busser

– Vi har satt inn fire ekstra busser til Ekeberg, forteller presseansvarlig for Ruter til Dagsavisen.

Selv om det var mye kø i dag forteller presse ansvarlig for Ruter at de må se an hvor mye som er hensiktsmessig å sette inn av ekstra busser.

– Vi har ikke lyst å sette inn så mange busser at vi er med på å lage kø. Vi må rett og slett bare følge kontinuerlig den trafikken, forklarer hun.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen