Nyheter

Politiet etterlyser vitne som kan ha filmet skyteepisode i Oslo

Politiet i Oslo etterlyser et vitne som kan ha filmet noe av hendelsen da to personer ble skutt på T-banen ved Skøyenåsen i Oslo 15. august.

Et videoopptak av en person som står med mobiltelefonen løftet på perrongen på Godlia T-banestasjon den samme kvelden som de to personene ble skutt, ble fredag etterlyst av etterforskerne som jobber med å løse saken.

– Det aktuelle vitnet oppholdt seg i dette tidsrommet på Godlia T-banestasjon på motsatt side i vestgående retning. Vedkommende kan ha filmet deler av hendelsesforløpet med mobiltelefon, skriver politiadvokat Henrik Rådal i Oslo politidistrikt.

Han presiserer at vitnet ikke har noen tilknytning til saken, bare at politiet er interessert i det eventuelle opptaket som vedkommende kan være i besittelse av.

Saken fortsetter under videoen

To menn i slutten av tenårene ble alvorlig skadd da de ble skutt inne i T-banevognen. En mann i 30-årene har erkjent de faktiske forholdene i saken, men nekter straffskyld for drapsforsøk. Han nektet å la seg avhøre etter pågripelsen og er blitt framstilt for rettspsykiatrisk undersøkelse.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen


Mer fra Dagsavisen