Nyheter

59-åring varetektsfengslet etter ran av postkontor i Oslo

En 59 år gammel mann er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll etter det grove ranet av Etterstad postkontor i Oslo i mai.

En av de tre pågrepne etter ranet av et postkontor på Etterstad i Oslo, ble tirsdag varetektsfengslet i fire uker. Foto: Lise Åserud / NTB

Mannen ble tirsdag fremstilt for fengsling i Oslo tingrett, etter at han via en nordisk arrestordre ble utlevert fra Sverige til Norge, skriver Avisa Oslo.

Nå er mannen varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøkskontroll.

59-åringen er én av tre menn som er siktet etter ranet, hvorav alle har tyrkisk bakgrunn. To av dem har svensk statsborgerskap.

Det var lørdag 22. mai i år at tre gjerningspersoner gjennomførte et grovt ran av postkontoret. Det ble fremvist en pistol under ranet, og de ansatte ved postkontoret ble påsatt håndjern. 13. august opplyste Oslo-politiet at tre personer var pågrepet.

Samtlige er siktet for grovt ran.

Saken fortsetter under videoen

Politiet opplyser til avisen at en av de to andre siktede skal sone ferdig en kort dom i Sverige før han blir utlevert til Norge. Den andre ventes utlevert til Norge fredag og politiet tar sikte på å fremstille mannen for varetektsfengsling lørdag.

Hold deg oppdatert. Få daglig nyhetsbrev fra Dagsavisen