Nyheter

Stjålet traktor vraket to biler på Holmlia

Politiet i Oslo leter etter en gjerningsmann etter at to biler ble totalskadd av en traktor på Holmlia tirsdag morgen.

Politiet meldte om hendelsen klokka 8.06 tirsdag morgen. Da var to biler truffet av en traktor med snøplog og løfteapparat foran, og strøapparat bak.

– Vi er med flere patruljer på Holmlia etter at en person har kjørt inn i to biler og totalskadd dem. Traktoren ble meldt stjålet i går fra Alfaset, skriver politiet.

Les også: – Eks-kriminelle har mange talenter som næringslivet trenger (+)

16 km

De to bilene, en varebil og en personbil, er tydelig kjørt på med lasteapparatet, opplyser oppdragsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt sier til NTB. Personbilen er presset inn mot en kampestein og et tre og er påført omfattende skader både på oversiden og undersiden.

Nysæter sier videre at politiet ikke vet når traktoren gjennomførte den 16 kilometer lange turen fra Alfaset nord i Oslo til Holmlia, som ligger helt sør i byen.

– Vanskelig å si noe om motiv

– Vi vet ikke helt når det er skjedd, for ingen vitner har sett det noe. Det var et vitne som kom ut tirsdag morgen som så bilene og ringte politiet, sier oppdragslederen.

Gjerningsmannen er ikke pågrepet, og politiet var i morgentimene i ferd med å sikre spor på stedet. Foreløpig har ikke politiet oversikt om det er noen sammenheng mellom påkjørslene eller om det er snakk om en tilsiktet handling eller en ulykke.

– Det er vanskelig å si noe om motiv og omstendigheter uten at vi har snakket med gjerningsmannen, sier Nysæter.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!