Nyheter

Skeids ballsentral klar for KFUM: – «Moa» er skapt for KFUM

Mohamed Mahnin bytter beite og divisjon – fortsetter karrieren på Ekeberg.

Mandag skrev Skeids midtbanespiller Mohammed Mahnin under på en kontrakt som binder han til KFUM ut 2022.

Mahnin kom tilbake til Skeid, etter flere sesonger i Grorud, i 2018. Nå skal 27-åringen forsøke å ta nye steg i en ny Oslo-klubb, under Jørgen Isnes på Ekeberg.

KFUM-trener Isnes har stor tro på at den pasningssterke og ballsikre midtbanespilleren vil passe godt inn under hans ledelse på KFUM Arena. En mer spillende filosofi kan passe midtbanegeneralen godt, tror både vi, og Isnes.

– «Moa» er skapt for KFUM og spillestilen. Han er en som kan styre fotballkamper med sin teknikk og sitt blikk, sa Isnes til Dagsavisen da vi var på besøk i forrige uke, og la til:

– Samtidig har Moa vært lite skadet og spilt stort sett alt de siste årene.

Og akkurat det er et viktig poeng. For KFUM er nemlig ganske godt besatt sentralt på midten, men både Robin Rasch, Håkon Stavrum og Daniel Fredheim Holm er eksempler på spillere som har vært av og på med skadetrøbbel det siste året. Samtidig vet Isnes at dersom spillerne hans fortsetter å levere, kan de også forsvinne ut av klubben. I Mahnin får de trygghet, i tillegg til de ferdigheter som kler Isnes sin fotball.

Les også: Her er serieoppsettet for Skeid, Kjelsås og VIF2

– Vi har flere gode midtbanespillere vi, men med noen av de er mere skadeutsatte enn andre. Daniel spiller ikke 5 år til og fortsetter Robin å levere varene så vet vi hvordan markedet kan være. Vi sikrer oss både på kort tid og lengre tid med å ha en som kan styre spillet, skriver Isnes til Dagsavisen mandag.

Mahnin spilte 30 kamper for Skeid forrige sesong, scoret ett mål, og hadde en målgivende pasning.

Nyeste fra Dagsavisen.no: