Nyheter

Ingen pågrepet etter skyteepisode i Prinsdal

Natt til mandag var fortsatt ingen pågrepet etter at en mann i 20-årene i Oslo ringte politiet og sa han var skutt i foten.

Væpnet politi rykket ut til en leilighet i Toppåsveien i Prinsdal nær Holmlia da de fikk meldingen søndag kveld.

– Han tok kontakt fra en leilighet og sa at han var skutt i foten. Vi har bare fått snakket kort med ham. Han var bevisst da han ble kjørt til sykehus i ambulanse, sa operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etterpå.

– Vi søker etter forskjellige spor. Vi søker blant annet etter vitner, spor, eventuelle våpen og overvåkingsmateriale, fortsatte hun.

Natt til mandag sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen at de fortsatt ikke har pågrepet noen eller fått snakket med mannen.

– Han er fortsatt til behandling på sykehus, men når han er klar for avhør kan han forklare mer om hva som har skjedd. I mellomtiden jobber vi med det materialet vi har, inkludert rapporter som er skrevet underveis og tekniske spor fra åstedet, sier Gulbrandsen til NTB.

Operasjonslederen sier det ikke er snakk om livstruende skader, men bortsett fra det, har han ikke fått noen detaljert tilbakemelding om skadeomfanget.