Nyheter

Rådhusbrygge 2 kåret til Norges beste uterom

Vant i kamp mot 16 nominerte.

Norsk Kommunalteknisk forening (NKF) har i samarbeid med NAML (Norske anleggsgartnere og landskapsentreprenører) kåret Norges beste uterom 2019.

Av 16 nominerte uterom, valgte juryen ut fire finalekandidater: Nedre Foss bypark (Oslo), Teglverkssdammen (Oslo), Ålgård sentrum (Gjesdal) – og Rådhusbrygge 2 (Oslo), som onsdag ble kåret til vinner.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Nyrenoverte Rådhusbrygge 2 «har blitt et sted der båter fortsatt kommer inn, turister og fastboende kan sitte ned og kjenne på lyset og fjordlufta og barn (kanskje også voksne) kan utfordre eget mot med å kaste seg i nettet som nesten treffer vannflaten», skriver juryen i sin begrunnelse.

Representanter fra vinneren Oslo kommune og juryleder Birgitte Riegels. Foto: Kjell M. Jacobsen