Nyheter

Gogol og McNicholas ferdige i MS

Kun en import vil være med i troppen som møter Storhamar i Gjøvik mandag.

Før inneværende sesong hentet David Livingston inn tre nye importer til Manglerud Star. Nå er alle tre bore, det samme er Curt Gogol som kun fikk seks kamper for MS.

Keeper Mike Morrison var den første som forsvant. Han ble erstattet av fjorårets keeper Kris Joyce. Tidligere denne uka fulgte Evan Allen. Fredag ettermiddag ble det klart at også Michal McNicholas var ferdig i klubben sammen med Curt Gogol som ble hentet inn etter ni kamper. Kanadieren fikk dermed kun seks opptredner i den gule og grønne drakta.

Trener David Livingston varslet tidligere i sesongen at han kom til å gjøre endringer om ikke ting bedret seg. Det har det ikke gjort. MS står med kun en seier på de 13 siste kampene, og ligger sist i eliteserien sammen med Ringerike med åtte poeng.

Ifølge kilder i klubben skal det hovedsaklig være utenomsportslig støy som er årsaken, og at det nå var «nødvendig med en oppryddning».

Manglerud Star skriver på sin hjemmeside at klubben nå må finne tilbake til seg selv igjen.

To av fjorårets importer; Sam Coatta og Matthew VanVoorhis er fremdeles i klubben, men er for øyeblikket skadet. Dermed vil MS stille med helnorskt lag med unntak av den kanadiske keeperen Kris Joyce i mandagens kamp mot Storhamar i Gjøvik Fjellhall.