KFUM rotet bort trepoenger på Vestlandet

(Vidar - KFUM 2-2): KFUM ledet to ganger, men fikk med seg bare ett poeng hjem.

 

Fisnik Kastrati ga «Kåffa» ledelsen etter en snau halvtime i bortekampen mot Vidar lørdag, men kun minutter senere kontret Vidar og utlignet ved Ingvald Sandvik Halgunset.

1–1 sto seg til pause, men sju minutter ut i andre omgang var Kastrati frempå igjen og curlet ballen nydelig rundt Vidar-kaptein Daniel Berntsen og ga KFUM ledelsen på ny.

Den varte bare i 12 minutter. Da utlignet Vidars Andreas Westlye etter et hjørnespark.

– Jeg føler at vi kaster vekk to poeng her, men vi får ta med oss det ene poenget vi fikk. Vi må bli dyktigere i begge 16-meterne framover hvis vi skal rykke opp, sier Kastrati som ikke fant så mye glede i sine to mål.

KFUM-trener Jørgen Isnes er helt enig.

– Når du leder to ganger skal du vinne kampen, sier Isnes til Dagsavisen.

Dramaet var imidlertid langt fra over etter Vidars utligning. Sju minutter før slutt ble Vidars Georg Andre Danielsen utvist.

– Yannis (Moula) kommer med stor fart, og blir hindret. Selv om han ikke har helt fri bane mot målet, synes jeg det er greit med et gult kort. Det er mange situasjoner utpå banen her som kan diskuteres i dag, og fra mitt ståsted mener jeg at Stian (Sortevik) blir revet ned etter at han har gått forbi en Vidar-spiller og at vi burde hatt straffespark, sier Isnes, men legger til:

– Over en lang sesong vil sånne ting jevne seg ut, så jeg tror bare vi skal sette en strek over det.