KFUM eneste lag med to seirer

(Brattvåg - KFUM Oslo 1-4). KFUM fortsatte der de slapp fra serieåpningen i 2. divisjon. Hamret inn fire mål på en vanskelig bortebane. Og står med to seire pluss cupavansement.

Lars Olden Larsen kom fra Vålerenga foran denne sesongen og viste noe av sitt potensiale i denne kampen på en trang bane som egentlig passer KFUM dårlig.

Han startet med å vippe opp ballen til seg sjøl for så å skyte på volley bak en overrumplet keeper.

Og da Moses Mawa to minutter etterpå forfulgte et tilbakespill og presset keeper, taklet han like godt målvakten på korrekt vis og satte inn KFUMs andre.

Sterk arbeidsmoral

Brattvåg tok over mye av banespillet, men produserte få store sjanser. I stedet kom KFUM tilbake etter pause og scoret to ganger til på vakre skudd fra distanse. Lars Olden Larsen igjen før innbytter Yannis Moula satte inn 4-1 rett etter at han hadde kommet på banen. Hjemmelaget reduserte rett etter KFUMs tredje scoring.

– Nøkkelen ligger i den beinharde jobbingen alle spillere legger ned. Da produserer vi sjanser, ja, vi er effektive med smarte scoringer, men vi slipper dem lite til. Jeg er strålende fornøyd med den arbeidsmoralen vi viser, for cupkampen fra torsdag satt fortsatt litt i både bein og hoder, sier KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen.

Er skadefrie

Med seieren er KFUM eneste lag med seks poeng har fått en helt motsatt start av sesongen sammenlignet i fjor. De slo Vidar 3-0 i den første kampen. Årets KFUM-utgave vil gjerne variere presset, i store deler vil de styre kampen, men i perioder legger de seg lavere. På midten styrer Stian Sortevik troppene.

Nå har de presentert seg som en verdig kandidat i tetkampen i denne avdelingen.

– Vi har fått mye ny energi inn i spillergruppa og vi har vært nesten skadefrie. Det er to av svarene på at vi har fått den starten vi har fått, sammenlignet med fjorårets, sier Isnes.

I neste hjemmekamp venter et av de antatte topplagene, Hødd på Ekeberg.

2. divisjon fotball menn avd. 2 , 2. runde:

Spilt lørdag: Skeid – Nardo 3-0, Fløy-Flekkerøy – Kjelsås 1-1, Hødd – Vard Haugesund 0-0.

Søndag: Arendal – Stjørdals-Blink 2-3, Brattvåg – KFUM Oslo 1-4, Egersund – Bryne (ikke ferdigspilt)

Spilles mandag: Vidar – Vålerenga 2.-lag.