David Stenerud (t.v) sammen med Dagsavisens administrerende direktør og sjefredaktør Eirik Lysholm.

Kake for nettrekord

David Steneruds kommentar «Fy faen, for et helsevesen vi har», satte nettrekord for Dagsavisen med over 330.000 visninger fra fredag til og med søndag. Totalt nådde Dagsavisen-universet forrige uke 500.000 unike brukere digitalt og rundt 750.000 inkludert papiravisene.

Stenerud, som leder Dagsavisens Oslo-redaksjon, ble hedret med kake i redaksjonen etter at han slo den gamle rekorden som Sigrid Bonde Tusvik satte med kommentaren «Skam på skambeinet» under striden om reservasjonsretten. Kommentaren «Fy faen, for et helsevesen vi har» ble skrevet for lokalsidene i Oslo etter at Stenerud ble akutt dårlig på jobb. To dager senere var den Norges mest delte sak, og den bidro også til rekord for dagsavisen.no. Sist uke hadde dagsavisen.no 1,4 millioner sidevisninger og 500.000 unike brukere.

Les også: Skam på skambeinet!

– Målt måned mot måned, desember 2014 mot desember 2016, har Dagsavisen på to år fått nesten åtte ganger høyere digitale annonseinntekter, fire ganger så mange unike brukere, seks ganger så mange sidevisninger og ti ganger så mange rene digitale abonnenter. Det viktigste er at stadig flere leser journalistikken vi lager. Nå leser over 200.000 vår journalistikk på nett og papir hver eneste dag. Så mange lesere har vi vel ikke hatt siden EEC-kampen i 72, sier sjefredaktør og administrerende direktør Eirik Hoff Lysholm.

For deg med ♥ for Oslo: Følg oss på Facebook!

–  Målsettingen er å greie overgangen fra bare papir, til å være tilstede for  folk hele døgnet, understreker han.