Hødd slo KFUM på overtid

(Hødd - KFUM Oslo 2-1). Serielederen i 2. divisjon gikk mot poengtap på hjemmebane. Men i det siste tilleggsminuttet gikk et frispark rett i mål.

Bilde 1 av 3

KFUM gikk dermed sin femte kamp uten seier og kan snart vinke farvel til opprykkskampen. Laget er plutselig nede på sjetteplass på tabellen etter det unødvendige nederlaget på Høddvoll lørdag kveld.

- Ja, den seiersgoalen skal jo ikke gå inn, sier en ærlig KFUM-trener Jørgen Isnes til Dagsavisen.

Han var selv slått ut av sykdom og måtte se kampen på pc fra Oslo. Og på banen manglet KFUM strategen Stian Sortevik.

Likevel sto det 1-1 etter ett straffespark til hvert lag da kampen passerte nitti minutter.

En bedre prestasjon

- Vi gjør en bedre prestasjon enn på lenge og må fokusere på det. For oss handler det om å få opp kvaliteten igjen og i denne kampen var jeg veldig fornøyd med den første timen, sier Isnes.

Hødd har skaffet seg en luke i teten, og nettopp slike seire som lørdag sørger for det. En helt jevn kamp ble vippet i hjemmelagets favør på overtid.

Det er mange kjørregler i fotball, en av dem er å unngå frispark nær egen 16-meter i sluttminuttene. Men Hødd fikk frispark fra 22 meter fra skrått hold. Alle ventet tilsynelatende på innlegg, men Markus Naglestad slo ballen rett på mål, i nærmeste hjørne. Der rakk ikke KFUM-keeper Knut Andre Skjærstein fram.

Dermed kunne Hødd juble for en litt heldig seier etter at KFUM var best før pause.

Mange poengtap

- Ja, vi fikk et litt billit straffespark (som Robin Rasch scoret på), men vi klarte å kneble Hødd på deres hjemmebane og det er jeg fornøyd med, sier Isnes om den relativt sjansefattige kampen.

Men laget har ikke vunnet siden 23. juni og har gått på mange unødvendige poengtap. Siste eksempel kom denne kvelden.

Hødd har nå en fem poengs ledelse på Skeid på tabelltoppen. Skeid møter Stjørdals/Blink på Nordre Åsen søndag.

2. divisjon avdeling 2 lørdag:

Hødd - KFUM Oslo 2-1 (0-1)

Høddvoll: Ca 1000 tilskuere.

Mål: 0-1 Robin Rasch (18 straffe), 1-1 Markus Kvarme Naglestad (51 straffe), 2-1 Markus Kvarme Naglestad (90+2).