Frigg trygget tabelltoppen etter ny borteseier

(Korsvoll - Frigg 0-3). Frigg er tabelleder to serierunder før slutt. Lørdag ble nabo Korsvoll slått enkelt. Frigg har sluppet inn fire mål (!) på bortebane i år.

KORSVOLL KUNSTGRESS (Dagsavisen): Og det så ganske kontrollert ut fra keeper Egil Borgen Evensens synsvinkel også.

Keeperen som satte klubbreekord med 837 minutter sammenhengende uten baklengs tidligere i år, holdt nullen igjen.

En gang etter pause måtte han ut i full strekk for å slå en Korsvoll-avslutning til corner.

Han måtte for øvrig gå av banen like før slutt md en liten kjenning i låret. Men det skal ikke være noe alvorlig.

Bunnsolid forsvar

Ut over det handlet det om de for anledning rødkledde klarte å putte inn flere enn de to målene som satt etter første omgang.

Lars-Petter Moss sendte laget i ledelsen etter kvarteret, mens Korsvoll-stopper David Lundtsrøm var uheldig og satte ballen i eget mål ti minutter senere.

Etter pause hadde de røde ballen mest, tempoet dalte litt og Friggs tredje mål kom på en overgang.

Ulrik Ferrer dro seg opp på kanten og i kaoset inne i feltet var det Christian Mork som definitivt avgjorde kampen.

Frigg kontrollerte hendelsene nesten hele tida på Korsvollbanen og tok sin åttende seier på bortebane.

Går mot ren seriefinale

Korsvoll derimot, har strak kurs mot nedrykk etter at de har sluttet å score mål.

Frigg og Senja er serieledere, Frigg har bedre målforskjell og lagene møtes i siste serierunde på Senja. Senja vant sin bortekamp mot Finnsnes 1-0 lørdag.

Men en serierunde skal spilles før det, da kommer Finnsnes til Marienlyst om en uke.

Lyn ligger nå fem poeng bak med en kamp til gode. Den spilles mot Skarp på Bislett søndag.

3. divisjon, avdeling 6 lørdag:

Korsvoll - Frigg 0-3 (0-2)

Korsvoll kunstgress: 136 tilskuere.

Mål: 0-1 Lars-Petter Moss (15), 0-2 David Lundtsrøm, selvmål (25), 0-3 Christian Mork (78).

Dommer: Eirik Wisted-Thy, Ready.

Øvrige kamper i avdelingen lørdag: Finnsnes - Senja 0-1.