Fotball

Hevder VIF-speideren hentes av svensk storklubb

Fredrik Wisur Hansen går fra Vålerenga til svenske AIK i Allsvenskan. Partene nærmer seg enighet, ifølge Aftonbladet.

Den svenske avisen skriver tirsdag at AIK-sportssjef Thomas Berntsen, som jobbet med Wisur Hansen i Sarpsborg 08, vil styrke speiderapparatet. Vålerengas speider står etter sigende øverst på ønskelisten. AIK håper å presentere ham i løpet av de nærmeste ukene.

– Det er ikke så mye å si om dette. Skulle det bli en realitet, og Fredrik ønsker dette, vil jeg ikke stå i veien for det. Men akkurat nå tilhører han Vålerenga, og jeg har ikke hørt fra AIK. Og så lenge det ikke ligger noe på mitt bord, er dette en ikke-sak, sier VIF-sportssjef Joacim Jonsson til Aftonbladet.

AIK er i krise. Stockholm-klubben ligger nest sist og har vunnet bare en av de ti første kampene i serien.

Wisur Hansen har så langt ikke besvart Dagsavisens henvendelse i saken.

Les alt om Vålerenga her!


Nyeste fra Dagsavisen.no: