Fotball

Kåffa og Glimt enige om «Nosa» – lånes tilbake

Petter Nosakhare Dahl (19) går fra KFUM til Bodø/Glimt, men lånes tilbake til 1.-divisjonsklubben fram til 1. august.

Oppdatert med bekreftelse

KFUM bekreftet Glimt-interessen for Dahl overfor Dagsavisen tidligere denne uka. Nå erfarer Nettavisen at partene er enige om en avtale med totalramme på rundt fem millioner kroner. Angrepsspilleren reiser for å gjennomføre en medisinsk test fredag.

– Vi har snakket med Glimt. Men skal det skje noe i dette vinduet, blir det litt opp til dem. Så du får høre med Glimt, sa daglig leder Thor-Erik Stenberg i KFUM til Dagsavisen mandag.

Senere på dagen ble overgangen bekreftet av begge parter.

– Det er skikkelig kult. Jeg har veldig mye sommerfugler i magen nå. Jeg skal tilbake til KFUM på et lån nå, men jeg gleder meg til å komme i gang her, sier «Nosa» i en uttalelse til Glimts hjemmesider.

– Det er en historisk god avtale for KFUM, og det er nok en suksesshistorie der vi henter en spiller fra lavere nivå i Oslo-fotballen, utvikler og selger videre. Her er det mange som har gjort en god jobb med Nosa, og Nosa selv har gjort en solid jobb, sier sportssjef Daniel Fredheim Holm i KFUM Oslo til Kåffas nettsider.

Kåffa hentet nylig inn en potensiell erstatter for Dahl, nemlig Obilor Denzel Okeke (20). Han spilte i Fredrikstad FK forrige sesong.

Les alt om KFUM Oslo her!

Mer fra Dagsavisen