Fotball

Kåffa bekrefter interessen: – Det er opp til Glimt nå

KFUM-talentet Petter Nosakhare Dahl (19) er på Bodø/Glimts ønskeliste. Men det er ingen hast med en overgang i dette vinduet, forsikrer daglig leder i Kåffa.

Bodø-klubben ønsker seg KFUM-juvelen Dahl, som Nettavisen først omtalte. Sportslig administrativ leder Håvard Sakariassen i Glimt har sågar vært i Oslo for å snakke med Kåffa om angrepsspilleren.

– Vi er kjent med interessen, men det har ikke kommet mer enn det. Vi får nå se. Alle har god tid, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg i KFUM til Dagsavisen.

Han bekrefter dialogen med Sakariassen.

– Vi har snakket med ham. Men skal det skje noe i dette vinduet, blir det litt opp til Glimt. Så du får høre med dem, sier Stenberg.

Les alt om Kåffa her!

Taus Bodø/Glimt-topp

Sakariassen sier til Dagsavisen at Glimt «på generelt grunnlag ikke kommenterer spillerlogistikk». Så er også tilfellet denne gangen.

– Hva tenker spilleren selv om Glimt-interessen, Stenberg?

– Det får han eventuelt snakke om selv. Akkurat nå er han på U20-landslagssamling og koser seg der. Men hvis man ikke synes det er kult at et av Norges beste lag er interessert, så er det noe galt, poengterer Kåffa-lederen humrende.

Dagsavisen har så langt ikke lyktes i å få en kommentar til saken fra Dahl selv.

KFUM hentet inn Okeke

Kåffa hentet før helgen inn en potensiell erstatter for 19-åringen, nemlig Obilor Denzel Okeke (20). Han spilte i Fredrikstad FK forrige sesong.

– Okeke er jo Manglerud-gutt. Han er en spiller vi har fulgt i lang tid, så det var mer enn langsiktig greie for vår del. Vi har attraktive spillere i Kåffa, ikke bare Petter. Vår langsiktige strategi inkluderer å ha erstattere klare dersom noen blir solgt, påpeker KFUM-lederen.

– Uavhengig av Dahl og Glimt – kan det skje noe annet før overgangsvinduet stenger om få dager?

– Man vet aldri i denne bransjen, men jeg tror ikke det skjer noe. For vår del har vi gjort det vi skal, svarer Stenberg.

Mer fra Dagsavisen