Komiker Espen Eckbo. FOTO: NTB SCANPIX

Espen Eckbo hardt skadd i bilulykke i Italia

Han har brukket ryggen og har blitt operert for skadene.

Komiker og TVNorge-profil Espen Eckbo var fredag involvert i en frontkollisjon i Italia. Han har brukket ryggen og har blitt operert for skadene. Operasjonen var vellykket og Eckbo er ved godt mot.
Espen Eckbo var på vei for å gå det kjente skirennet Marcialonga, da bilen han og to andre nordmenn satt i havnet i en frontkollisjon. Espen ble kjørt til sykehuset der det ble konstatert brukket rygg. Han ble operert i løpet av helgen.

Det skriver TVNorge-eier Discovery Networks i en pressemelding mandag.

LES OGSÅ: Espen Eckbos Asbjørn redder advent

Aleksander Herresthal, som jobber i Eckbos produksjonsselskap, Seefood TV, har hatt jevnlig kontakt med Espen på telefonen gjennom helgen.

– Det var en dramatisk ulykke, men heldigvis ser det ut til at det kommer til å gå bra med Espen. Operasjonen var vellykket og han er ved godt mot og håper på å komme hjem til Norge så fort som mulig, sier Aleksander Herresthal.

Programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk, sier han er er glad for at det har gått bra.

Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter!

– Vi er glade for å høre at det har gått bra med Espen, og vi gleder oss til å se ham i sving igjen med alle sine kjære karakterer, sier Eivind Landsverk.

Espen Eckbo selv ønsker ikke å kommentere saken, og han og familien ber om ro fra pressen på nåværende tidspunkt., heter det i pressemeldingen.