Dønnum hentes tilbake for å erstatte Juklerød

I forrige uke ble VIFs Simen Juklerød solgt til belgiske Royal Antwerp. Nå hentes Aron Dønnum hjem fra lån for å fylle tomrommet.

 

– Aron har hatt en bra utvikling på Hamar, sa sportslig leder i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen til Dagsavisen i forrige uke. Han la til at en anbefaling fra spillerutvikler Igor Aase også ville kunne påvirke valget.

– Igor har fulgt Arons utvikling tett, sa han videre.

Les også: VIF trenger en erstatter

Nå har VIF falt ned på at de ønsker å hente Dønnum tilbake til hovedstaden, etter at bærumsgutten Simen Juklerød forsvant til belgiske Royal Antwerp.

Dønnum skal ifølge VIFs eget nettsted ha trent med klubben før ferien, men nå er vingen tilbake på permanent basis. Ingebrigtsen sier til VIF.no at han er glad for at Dønnum nå er tilbake.

– Aron har hatt et godt opphold og en fin utvikling både offensivt og defensivt. HamKam, med spesielt trener Kevin Knappen i spissen, har gjort en god jobb og vi får en bedre spiller tilbake enn han som dro. Sånn sett ble dette utlånet godt for alle parter, sier sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen og legger til:

– Vi gleder oss til å få en sulten Aron tilbake i treningsgruppen, og så blir det opp til ham selv å gjøre seg fortjent til spilletid i Eliteserien etter hvert.