Det løsnet for Grorud igjen

(Follo - Grorud 1-6). Pussig kamp på Ski stadion.

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0 i 2.-divisjonsoppgjøret. Rune Gravdal sendte nedrykksplasserte Follo foran et Grorud-lag som hadde fem kamper på rad uten seier. Da var 13 minutter spilt.

Men det gikk ikke mer enn åtte minutter før Glenn Andre Harviken utlignet til 1-1. Unge Sander Birkeland sendte Grorud i tet etter en halvtime. Da hang Follo ennå med, men etter pause sprakk alt for hjemmelaget, som bare har vunnet fire av sesongens kamper.

To scoringer på to minutter av Riki Alba og Mesut Can avgjore oppgjøret. Martin Høyland og Preben Mankowitz ble de to siste målscorerne for Grorud i regnskyllene på Ski.

Følg Dagsavisen Oslo på Facebook!

Seks mål og seks forskjellige målscorere sendte litt selvtillit inn i Grorud-gjengen igjen. Laget ligger nå på sjetteplass og har fortsatt sjanse til på bli best i by'n i andredivisjonsavdelingen.

Lørdag kommer Bærum til neste kamp på Grorud kunstgressbane.